Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Solutii pentru fatade

caramida

Ai planuri de amenajare? Vrei sa realizezi o fatada, un soclu sau un gard de caramida, un semineu aspectuos sau poate un gratar de gradina? Alege o solutie alternativa, cu un design spectaculos si un pret avantajos. Nu uita sa hidrofobizezi caramida, pentru a maximiza durata sa de viata.

caramida

Placarile ceramice sunt solutia optima pentru un aspect cald si atragator al casei dumneavoastra. In plus, protejeaza peretele exterior de actiunea factorilor naturali. Procesul de fabricatie prin extrudare le confera o rezistenta exceptionala.

caramida

Ferestrele sunt considerate “ochii casei” şi merită să fie puse în valoare. Alegeţi un glaf ceramic, cu o culoare atrăgătoare şi un finisaj fermecător. În plus, rezistă foarte mulţi ani la intemperii, se curăţă uşor şi nu necesită lucrări de întreţinere.

Glaful klinker de la Brikston este obținut prin extrudare și nu prin presare, ca în cazul altor produse similare. Acest lucru îi conferă o rezistență mult mai mare la îngheț – dezgheț (minim 100 de cicluri) față de produsele obținute prin presare (30 de cicluri).

Magazin Online