Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

ACCESORII PENTRU COS DE FUM

Gulerele de horn Brikston sunt realizate din beton cu aditivi speciali, clasa minima de beton C25/30 si fibra de sticla.

 

Gulerul de horn D210 este potrivit pentru hornul cu latimea de 30 x 30 cm si este realizat din beton cu aditivi speciali, clasa minima de beton C25/30 si fibra de sticla.

Palarie cos de fum D170 MM se utilizeaza pentru protejarea cosului de precipitatii si eliminarea efectului de refulare a fumului, asigurand astfel un tiraj natural.

Golurile laterale de aerisire ale palariei sunt prevazute cu plasa de otel pentru a impiedica patrunderea pasarilor la interior.

 Palarie cos de fum D210 MM protejeaza partea superioara a hornului de ploaie, umezeala si pasari. Accesoriul pentru cos de fum este rezistent la coroziune, comprimare si intemperii. Golurile laterale de aerisire ale palariei sunt prevazute cu plasa de otel pentru a impiedica patrunderea pasarilor.

Baza de picurare horn D170 MM se utilizeaza pentru preluarea condensului din cosul de fum. Diametrul interior este de 250 mm, iar diametrul exterior al bazei masoara 330 mm.

Baza de picurare horn D210 mm se utilizeaza pentru preluarea condensului din cosul de fum. Diametrul interior este de 320 mm, iar diametrul exterior al bazei masoara 370 mm.

Magazin Online