Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Testimoniale

Nuante

Unul dintre lucrurile cele mai bune de aici este calculatorul de materiale necesare pentru constructia unei case. Am mai gasit calculatoare, dar doar pentru caramida sau alte materiale de constructii. Aici pot sa vad si sa calculez toate materiale de care am nevoie si stiu exact cat ma costa.

George Rusu, beneficiar

Munca noastra presupune abordarea lucrurilor intr-un mod tehnic si prin urmare alegerile noastre sunt facute in functie de argumente concrete. La materialele de constructii de la Brikston, atat la caramida, cat si la BRAC, ma ajuta foarte mult ca am valorile exacte, de la dimensiuni, la masa, rezistenta la compresiune sau cate bucati imi intra la zidarie.

Valentin Macovei, inginer constructor

Ca arhitect consider ca este grozav sa gasesc intr-un singur loc solutii pentru ce am nevoie, iar aici punctul forte este varietatea de produse pe care Brikston o ofera. Imi faciliteaza munca pentru ca daca trebuie sa dau sfaturi pentru tipul de caramida sau alt material de constructie cel mai potrivit pentru o casa gasesc aici o gama vasta, iar daca trebuie sa vin cu idei pentru amenajarea gradinii, a aleii sau oferirea unui design original al casei, semineelor sau a gardului pot folosi Brikston Garden, respectiv Brikston Klinker.

Eduard Papuc, arhitect

Magazin Online