Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Companie

Nuante

Brikston Construction Solutions este unul dintre liderii pietei romanesti ai materialelor pentru zidarie si finisaje. Cu peste 40 de ani de experienta in spate si peste 200 de angajati, compania este recunoscuta in top pentru calitatea superioara a produselor sale precum si pentru rezistenta la compresiune a materialelor pentru zidarie.

Brikston este marca de caramizi si blocuri ceramice produse de Brikston Construction Solutions si reprezinta peste 90% din cifra de afaceri a companiei. Brikston a aparut ca urmare a dorintei noastre de a exprima intr-un singur cuvant principalul atribut prin care produsele noastre se diferentiaza de celelalte caramizi si blocuri ceramice existente pe piata, respectiv inalta rezistenta la compresiune.

Calitatea materiei prime din care este obtinut si tehnologia de fabricatie de inalta performanta, precum si daruirea celor care-l produc, fac ca Brikston sa fie un etalon al rezistentei si durabilitatii.

Astfel Brikston raspunde celor mai exigente asteptari ale acelora ce vor sa construiasca locuinte sigure si sanatoase.Gama de produse cuprinde:

Produsele Brikston poarta marca de conformitate CE, fiind certificate intr-un sistem de atestare a calitatii 2+ si fabricate in sistem de management integrat calitate-mediu, conform SR EN ISO 9001:2008 si SR EN ISO 14001:2005, precum si in sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale (SSO), in conformitate cu standardul SR OHSAS 18001:2008.

 


 

Magazin Online