Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Solutii pentru alei, trotuare, terase

caramida

Pavajul klinker nu necesita materiale speciale, cum ar fi adezivii flexibili si rezistenti la inghet, nici etanseizarea terenului, atat de indelungata si de costisitoare. Pavajul klinker se realizeaza mai rapid si, la nevoie, poate fi refolosit, deoarece nu este fixat permanent pe stratul inferior si isi pastreaza perfect proprietatile estetice

caramida

Treptele klinker Brikston sunt obtinute prin extrudare si nu prin presare, ca in cazul altor produse similare. Acest lucru le confera o rezistenta mult mai mare la inghet – dezghet (minim 100 de cicluri) fata de produsele obtinute prin presare (30 de cicluri).

Evitaţi riscul de alunecare pe timp de ploaie şi ninsoare. Disponibile în două nuanţe naturale, treptele ceramice nu sunt lucioase, nu reţin apa, se întreţin uşor şi au un aspect clasic, natural. În plus, rezistă excelent la intemperii. Pentru un plus de siguranţă, folosiţi trepte striate.

 

caramida

Dalele ceramice pentru pardoseala sunt fabricate 100% din materiale naturale, se intretin usor si au o textura foarte placuta. 

Dalele ceramice pentru pardoseală vă permit să creaţi alei şi trotuare cu un aspect rafinat şi foarte rezistente la clima din România. Combinaţi cele două nuanţe naturale şi cele trei dimensiuni diferite, pentru a obţine pardoseli într-o mare varietate de modele.

Dalele klinker pentru pardoseală de la Brikston sunt obținute prin extrudare și nu prin presare, ca în cazul altor produse similare. Acest lucru le conferă o rezistență mult mai mare la îngheț – dezgheț (minim 100 de cicluri) față de produsele obținute prin presare (30 de cicluri).

Magazin Online