Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Informatii utile

Placajul Klinker - Montaj si intretinere

PLACAJ KLINKER
 
In cazul cladirilor deja existente, care nu au o fundatie adecvata (caz des intalnit) si unde nu se poate folosi fatada de caramida aparenta klinker, putem folosi placaj klinker pentru a realiza o fatada rezistenta, durabila si estetica. Acest material se poate utiliza impreuna cu orice material structural sau cu rol de izolatie (cum ar fi polistirenul sau vata).
Placajul klinker este un material de placare pentru fatada care reproduce caramida - atat in ceea ce priveste aspectul, cat si rezistenta la murdarie. Fatada construita cu placaj klinker va va incanta cu frumusetea ei pentru o lunga perioada de timp, daca pregatiti corespunzator substratul si asigurati si o executie corecta.
 
CUM SE MONTEAZA
 
1. MATERIALE
 
Placaj ceramic klinker
• modern: RF65
• antichizat: HF71 si SM65P
Adezivi: adeziv flexibil pentru placi ceramice de clasa minim S1
Chit de rosturi: mortar de rosturi pe baza de Trass, pentru rosturi de 5-15 mm

Citeste articolul complet

Ce trebuie sa stii despre caramida aparenta Brikston Klinker

      Pentru a-ti infrumuseta casa si pentru protejarea peretilor exteriori foloseste placajul ceramic  si caramida Brikston Klinker. 

      Avantajele placajului sau caramizii klinker sunt:  rezistenta foarte mare la diferitele variatii de temperatura dar si rezistenta in medii corozive. Prin folosirea diferitelor amestecuri de materii prime naturale, cresterea sau descresterea temperaturii, schimbarea duratei arderii, se pot obtine culori si nuante variate care pot da viata casei tale. 

Citeste articolul complet

Magazin Online