Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Informatii utile

Costuri mici cu caramida Brikston

Inca din faza de proiectare, poti calcula exact necesarul de caramizi cu ajutorul programului specializat de la pagina Utilitare, pentru a evita astfel surplusul de material.

La punerea in opera, economisesti timpul de lucru (datorita formatelor mari) si folosesti mai putin mortar pe metru cub de zidarie. Consumurile de fier beton si de beton pot fi mai mici, datorita rezistentei deosebite la compresiune a produselor. In plus, poti renunta complet la materialele de izolatie termica, dat fiind confortul termic pe care il asigura caramizile Brikston.

La finisare, nu este nevoie de materiale suplimentare costisitoare, deoarece zidul facut din caramida Brikston are o precizie geometrica excelenta, facand parte din cea mai inalta clasa de abateri limita.

Pe termen lung, ai costuri scazute de intretinere, fiindca te bucuri de o buna izolatie termica. Pe termen foarte lung, casa ta din caramida Brikston rezista la cutremur, nu necesita lucrari costisitoare de consolidare si nu isi pierde din valoare.

Magazin Online