Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Informatii utile

Caramida Brikston ofera siguranta in caz de cutremur

Siguranta familiei tale, siguranta investitiei facute si costurile de punere in opera, intretinere si exploatare conteaza cand decizi asupra materialului din care-ti vei zidi casa. In timp, vei putea schimba culoarea peretilor, tencuiala sau tamplaria, dar peretii nu pot fi schimbati. Intr-o casa din caramida, familia ta va fi in siguranta. Esti protejat de efectele calamitatilor naturale (cutremure sau inundatii) sau ale accidentelor (incendiilor). Si sanatatea voastra va fi in siguranta, intr-o casa construita dintr-un material sanatos.

Cu siguranta, investitia facuta nu-si pierde valoarea in timp. Fie ca va fi folosita de familia ta, generatie dupa generatie, fie ca o vindeti, casa din caramida nu-si diminueaza valoarea in timp.

O singura caramida Brikston poate sustine greutatea intregii case! In timp ce prevederile de proiectare seismica romanesti cer ca rezistenta la compresiune a elementelor pentru zidarie structurala sa fie cel putin egala cu 7,5 N/mmp, rezultatele testelor de laborator pe blocurile ceramice Brikston cu goluri verticale se situeaza la o medie de peste 25 N/mmp.

In caz de cutremur, Brikston inseamna siguranta pentru familia ta, deoarece produsele Brikston depasesc si cele mai inalte exigente ale normelor de proiectare seismica.

Caramida Brikston tine efectele incendiilor departe de tine si de casa ta deoarece apartine celei mai inalte clase de rezistenta la foc.

Brikston? Mai economic decat prevede legea! Structura mai ieftina, consum redus de mortar, manopera si consumuri reduse la tencuire, rezistente termice care iti permit sa renunti la termosistem (si partial la cheltuielile de sanatate), pierderi mici de materiale, timp redus de lucru.

Daca doresti o casa simpla, cu un singur nivel, cu Brikston vei fi in siguranta chiar si in Vrancea, construind cu zidarie structurala nearmata (fara stalpisori)! Pe structura din zidarie structurala armata (cu centuri si stalpisori), cu Brikston se pot construi in zonele cu risc seismic redus sa se poata construi cladiri P+5.

Pentru structurile de zidarie structurala armata, consumul de beton in stalpisori este cu cel putin 50% mai mic decat pentru structurile in cadre. Si consumurile de fier beton sunt mai mici decat in cazul structurilor in cadre: mai putine bare de armatura, diametre mai mici ale acestora, un numar de etrieri redus la jumatate fata de structurile pe cadre.

Indiferent de nevoile tale constuctive, in gama Brikston gasesti cu siguranta un produs care sa ti le satisfaca. Cu Brikston, alegand intre cele cinci inaltimi disponibile ale caramizilor, de 63 mm, 88 mm, 138 mm, 188 mm si 238 mm si intre cele sapte grosimi posibile pentru zidarie, poti construi orice: pereti exteriori sau interiori, pereti de umplutura, pereti structurali sau nestructurali.

Magazin Online