Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Download

Informatii pentru specialisti

Rezistenta la foc pereti structurali si nestructurali executati cu blocuri ceramice Brikston

Rezistenta la foc pereti structurali si nestructurali executati cu blocuri ceramice Brikston

Blocurile ceramice Brikston se incadreaza in cea mai inalta clasa privind reactia la foc: Euroclasa A1. Acestea impiedica propagarea focului si nu isi pierd capacitatea portanta la temperaturi inalte.

Descarca!

Fise sintetice Brikston si instructiuni de utilizare

Fise sintetice Brikston si instructiuni de utilizare

Fisele sintetice Brikston vin in ajutorul proiectantilor pentru indeplinirea cerintelor codului de proiectare seismica CR6:2013 intrucat acesta stipuleaza obligativitatea de introducere a acestor fise sintetice in cadrul proiectului de autorizare a constructiilor dar si a proiectului tehnic si detaliilor de executie.  

Descarca!

Detalii AutoCAD

Detalii AutoCAD

Detaliile Auto CAD reprezinta modul in care caramizile Brikston pot fi puse in opera si pozitionarea lor in functie de toate elementele existente in cadrul unei constructii. Descarcarea materialelor este posibila prin accesarea sagetii din partea dreapta a textului si prin salvarea arhivei.

Descarca!

Biblioteca Texturi Archicad

Biblioteca Texturi Archicad

Unul dintre cele mai folosite soft-uri de design arhitectural  care ofera numeroase functii de texturare si inclusiv cele de desen tehnic 2D si 3D este si Archicad-ul. Texturile sunt folosite de arhitecti pentru a inspira viata cladirilor dar si pentru a crea o experienta unica pentru cei care urmaresc proiectul. De aceea am creat biblioteca de texturi Brikston Klinker pentru Archicad pentru a veni in ajutorul arhitectilor, designerilor si proiectantilor. Arhiva contine si instructiunile de instalare a bibliotecii.

Descarca!

Biblioteca Autodesk Pentru Arhitecti

Biblioteca Autodesk Pentru Arhitecti

Vreţi să adăugaţi texturi moderne pereţilor dvs.? Invităm arhitecţii şi designerii care utilizează mediul de proiectare Autodesk, să includă cu încredere în proiecte această bibliotecă care conţine texturi ale gamelor de produse Brikston Klinker şi Brikston Cărămidă de faţadă la calitate mare. Biblioteca este compatibilă cu programele Autocad şi Revit (versiuni după 2012). Aceasta cuprinde: 20 nuanţe de placaj ceramic Klinker modern, 34 nuanţe de placaj ceramic Klinker antichizat, 17 nuanţe de cărămidă Klinker modernă, 14 nuanţe de cărămidă Klinker antichizată şi 15 nuanţe de pavaj ceramic Klinker.

Descarca!

Magazin Online