Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Download

Black Friday

Oferta online black friday 2016

Oferta online black friday 2016

La Brikston pisica neagra iti scoate in cale reduceri de senzatie! Fiind in mod traditional o luna a discounturilor ne propunem ca si in acest an sa va oferim oportunitatea de a achizitiona produsele Brikston la preturi reduse semnificativ. Astfel, pentru comenzile plasate in perioada 14-20 noiembrie 2016 se vor aplica discounturi importante la o multitudine de produse cu texturi si culori inspirate de farmecul simplu al materialelor naturale. 

                                   Creeaza spatii primitoare, in care detaliile fac viata mai frumoasa!

Descarca!

Oferta Black Friday la o gamă variată de produse

Oferta Black Friday la o gamă variată de produse

De Black Friday ți-am pregătit reduceri la o gamă largă de produse pentru amenajări, fațade și blocuri ceramice! Dacă ți-ai făcut planuri de amenajări sau vrei să construiești, acum e momentul! Nu rata cele mai mari reduceri ale anului!

Grăbește-te, oferta este valabilă în perioada 14-20 noiembrie, în limita stocului disponibil! 

Descarca!

Oferta Black Friday 2018

Oferta Black Friday 2018

Black Friday vine la Brikston cu reduceri la o gamă variată de produse! În perioada 22 Noiembrie 2018 - 03 Decembrie 2018 scădem preţurile la placajul ceramic, cărămida aparentă, colţarul ceramic şi multe alte accesorii pentru decorarea casei. Profită de preţurile de senzaţie accesând fişierul campaniei Black Friday 2018 şi achiziţionează-ţi produsele preferate pentru casa ta!

Descarca!

Magazin Online