Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Cea mai rezistenta caramida din Romania, acum si in Republica Moldova

Publicat pe data de 04.04.2011 \ Descarca articolul

Ceramica Iasi aduce in Republica Moldova cea mai complexa caramida din domeniul constructiilor, Brikston. Noul concept se numara in topul celor mai importante nume din domeniu si intruneste toate calitatile necesare unei caramizi pentru constructie: rezistenta, conductivitate termica redusa si manevrabilitate. Testele au demonstrat ca Brikston este de pana la 4 ori mai rezistenta decat prevede legea din Romania si poate sustine greutatea unei intregi case.

"Decizia de a lansa Brikston si pe piata materialelor de constructie din Republica Moldova vine din dorinta de extindere a brandului si de a oferi si vecinilor nostri un produs superior atat din punct de vedere al calitatii, cat si al pretului, adaptat nevoilor fiecaruia. Ceea ce ne recomanda este performanta demonstrata pana acum in Romania; spre exemplu, normele de proiectare seismica romanesti cer ca rezistenta la compresiune a elementelor pentru zidarie sa fie cel putin egala cu 750 daN/cm2. Rezistenta caramizilor Brikston se situeaza la o medie de 2000 daN/cm2, ajungand in multe cazuri sa depaseasca valoarea de 3500 daN/cm2. Un singur bloc ceramic poate sustine in medie 140 tone" declara Iulian Mangalagiu, director general al Ceramica Iasi.

In procesul de productie al Brikston sunt utilizate cele mai performante materiale din punct de vedere calitativ, ecologice in totalitate, iar la baza perfectiunii caramizii sta procedeul de creare, care este 100% mecanizat.

Calitatea Brikston este confirmata si de una dintre cele mai importante companii de audit din Republica Moldova, Moldoveneasca, in urma unei analize de specialitate si este sustinuta de Ministerul Constructiilor si Dezvoltarii Regionale din Chisinau.

Cei care doresc sa achizitioneze caramida Brikston o pot face prin intermediul distribuitorilor din Chisinau, Agat-D si M.C.F.

Asa cum sugereaza si numele, "brick", care in limba engleza inseamna caramida si "stone" care face referire la piatra, in prezent produsul este cel mai rezistent din mediul constructiilor romanesti. Performanta lui este recunoscuta atat de specialistii in constructii din spatiul romanesc, arhitecti, proiectanti, ingineri, cat si de cei care si-au construit o casa din Brikston.

"La o caramida conteaza rezistenta. In ceea ce priveste aceasta caracteristica, Brikston s-a dovedit a fi superioara celorlalte din Romania datorita rezistentei la compresiune si confortului oferit de rezistenta si inertia termica", conform declaratiei ing. constructor Stefan Cosuta.

Caracteristicile caramizilor Brikston sunt sustinute de experienta si renumele companiei, care isi desfasoara activitatea in domeniu de peste 40 de ani, perioada in care s-a evidentiat printr-o notabila evolutie, bazata pe calitatea materialelor oferite celor pentru care performanta este pusa la cel mai inalt rang.

Magazin Online