Brikston se muta in casa noua

Publicat pe data de 12.04.2012 \ Descarca articolul

Ceramica Iasi inaugureaza o noua platforma online ca website oficial al companiei: www.brikston.ro. Aceasta interfata electronica se prezinta intr-un format in totalitate nou, care faciliteaza in mod considerabil navigarea si accesul la o informare completa atat in domeniul materialelor de constructie, cat si al constructiilor la modul general si aduce un plus de informatie cu privire la ce este important de stiut in construirea si adaugarea de personalitate unei case. Noua fata se adreseaza in mod direct beneficiarilor finali, arhitectilor, proiectantilor, partenerilor companiei, dar si celor ce doresc sa-si construiasca o casa.

Noul website contine sase sectiuni principale:

• Homepage
  • Produse
  • Aplicatii
  • Util
  • Cum cumpar
  • Contact

Totodata, website-ul oferă un calculator complex pentru aflarea necesarului de materiale pentru o constructie si contine pagini cu date despre companie, distributie, un dictionar de termeni de specialitate din sectorul constructiilor, oportunităţi de carieră, mass media şi detalii de contact, subliniind disponibilitatea permanentă a companiei de a fi alături de cei ce au nevoie de o informatie in domeniu.

Mai mult de atat, website-ul pune la dispozitia utilizatorilor informaţii utile specifice, disponibile in trei limbi, romana, engleza si rusa, în privinţa aplicabilitatii caramizilor in construirea de case, a realizarii de seminee sau gratare, a gardurilor dar si informatii despre cum poti sa conferi o nota de personalitate casei, exteriorului acesteia si unicitate si culoare gradinii.

Interactivitatea website-ului Brikston este pusă în valoare de formularul electronic de contact si de datele de contact ale departamentelor din cadrul companiei, care are rolul de a crea o punte de legatura si dialog care sa vina in sprijinul consumatorului. Prin urmare, proiectantii, arhitectii, cei ce-si construiesc o casa, partenerii, distribuitorii companiei, dar si oricine prezinta un interes pentru ce inseamna sa faci o casa si ce implica aceasta pot transmite sugestii, observaţii sau depune solicitări cu ajutorul formularului de contact, al adreselor de email si al numerelor de telefon ale departamentelor de Customer Service, de Vanzari sau ale Receptiei.

„Prin realizarea noului www.brikston.ro am construit un website pentru utilizatori, o punte de comunicare prin intermediul careia dorim sa fim mai aproape de beneficiarii finali care realizeaza o constructie, de arhitecti, proiectanti si distribuitori si sa le oferim acestora informatii actualizate si la indemana. Noua structură a website-ului a fost gândita astfel încât să permită utilizatorilor o navigare facila în cadrul platformei noastre. Avem rubrici specializate pentru a facilita accesul la informaţie, în funcţie de interesul fiecăruia. Toate acestea prezentate intr-o forma noua si cu un design prietenos” a declarat Iulian Mangalagiu, Director General al Brikston.

Ceramica Iasi este unul dintre liderii pietei romanesti a materialelor pentru zidarie. Cu peste 40 de ani de experienta si peste 200 de angajati, compania este recunoscuta atat pentru calitatea superioara a produselor sale, cat si pentru rezistenta la compresiune a materialelor pentru zidarie.

Actionar majoritar in cadrul Ceramica este, din iulie 2007, cel mai mare investitor la nivel global care actioneaza pe piata romaneasca, fondul de investitii Advent International. Compania si-a marit numarul de produse si capacitatea de fabricare a acestora, investind in cea mai moderna linie de productie a blocurilor ceramice din Europa de Est.

Brikston, lansat in toamna anului 2008, este marca de caramizi si blocuri ceramice produse de Ceramica Iasi si reprezinta peste 90% din cifra de afaceri a companiei.