Brikston lanseaza programul Casa Rosie

Publicat pe data de 11.07.2011 \ Descarca articolul

Brikston lanseaza programul Casa Rosie prin care se ofera o serie de servicii de consultanta gratuita celor care vor sa-si construiasca o casa, cum ar fi: recomandarea unui proiectant, pretul optim, transportul inclus, distributie nationala, suport tehnic, demonstratii la fata locului sau management de santier. Totodata, prin acest program se poate accesa online un soft personalizat ce calculeaza cu acuratete cantitatea de produse necesare pentru realizarea unui anumit proiect, precum si costul total al materialelor respective. Astfel, beneficiarii stiu exact cata caramida sa cumpere si cat ii costa, evitand costurile suplimentare si tinand bugetul sub control, chiar din faza de proiectare.

Calculatorul este un serviciu oferit de Brikston in premiera nationala si poate fi folosit direct chiar de catre beneficiari pe website-ul companiei www.brikston.ro. De asemenea, softul poate fi folosit si de proiectanti, distribuitori sau mesteri, cu conditia sa aiba la dispozitie proiectul pentru care intentioneaza sa faca estimarea de materiale si costuri.

"Suntem mandri sa lansam versiunea beta a calculatorului, imbunatatita pe baza feedback-ului primit in primul rand de la utilizatorii versiunii initiale. Beneficiarii apreciaza faptul ca isi pot calcula ei insisi costul caramizilor, cu exactitate, evitand o cheltuiala inutila. Softul nostru personalizat este oferit clientilor, alaturi de o serie intreaga de servicii, in mod gratuit prin programul CASA ROSIE", a declarat Iulian Mangalagiu, Director General Ceramica SA.

Ceramica Iasi este unul dintre liderii pietei romanesti ai materialelor pentru zidarie, acoperisuri si finisaje. Cu peste 40 de ani de experienta si peste 200 de angajati, compania este recunoscuta pentru calitatea superioara a produselor sale precum si pentru rezistenta la compresiune a materialelor pentru zidarie.

Actionar majoritar in cadrul Ceramica este, din iulie 2007, cel mai mare investitor la nivel global care actioneaza pe piata romaneasca fondul de investitii Advent International. Compania si-a marit numarul de produse si capacitatea de fabricare a acestora, investind in cea mai moderna linie de productie a blocurilor ceramice din Europa de Est. Cel mai recent produs lansat pe piata este BRAC - un material de constructie revolutionar, care combina cele mai bune caracteristici din caramida si BCA.

Brikston este marca de caramizi si blocuri ceramice produse de Ceramica Iasi si reprezinta peste 90% din cifra de afaceri a companiei. Promisiunea brandului Brikston este o declaratie de seriozitate. Fiecare produs este inzestrat sa ofere cea mai mare rezistenta de pe piata in domeniul constructiilor.