Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Comunicate de presa

Brikston lanseaza caramida BKS 38

Publicat pe data de 13.12.2013 \ Descarca articolul

BKS 38 (250X380X238) este noul bloc ceramic Brikston dedicat zidurilor exterioare atat structurale si nestructurale (portante si neportante) cat si panouri inramate in cadre cu o grosime de 38 de cm. Caramida Brikston BKS 38 se caracterizeaza prin  locas dublu de mortar ceea ce conduce la disparitia puntilor termice, reprezentate de rosturile de mortar ceea ce confera locuintei dumneavoastra un plus de caldura.

Citeste articolul complet

Brikston se muta in casa noua

Publicat pe data de 12.04.2012 \ Descarca articolul

Ceramica Iasi inaugureaza o noua platforma online ca website oficial al companiei: www.brikston.ro. Aceasta interfata electronica se prezinta intr-un format in totalitate nou, care faciliteaza in mod considerabil navigarea si accesul la o informare completa atat in domeniul materialelor de constructie, cat si al constructiilor la modul general si aduce un plus de informatie cu privire la ce este important de stiut in construirea si adaugarea de personalitate unei case. Noua fata se adreseaza in mod direct beneficiarilor finali, arhitectilor, proiectantilor, partenerilor companiei, dar si celor ce doresc sa-si construiasca o casa.

Citeste articolul complet

Ceramica Iasi este singurul producator de caramida din Romania cu 3 certificari ale sistemelor de management

Publicat pe data de 14.03.2012 \ Descarca articolul

Ceramica Iasi, unul dintre cei mai importanti producatori de materiale de constructii din Romania, a primit certificarea Sistemului de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale (SSO), in conformitate cu standardul SR OHSAS 18001:2008.

Citeste articolul complet

Ceramica Iasi sfideaza criza

Publicat pe data de 14.02.2012 \ Descarca articolul

Ceramica Iasi a inregistrat o cifra de afaceri mai mare ca cea din 2008.In conditiile in care in perioada 2008 - 2011 piata de zidarie a scazut cu 37% in volum si 64 % in valoare, Ceramica a reusit sa creasca cifra de afaceri din 2011 la o valoare de peste 65.6 de milioane de lei (~15.5 milioane de euro) depasind rezultatul din 2008, anul inceperii crizei economice.

Citeste articolul complet

Brikston lanseaza programul Casa Rosie

Publicat pe data de 11.07.2011 \ Descarca articolul

Brikston lanseaza programul Casa Rosie prin care se ofera o serie de servicii de consultanta gratuita celor care vor sa-si construiasca o casa, cum ar fi: recomandarea unui proiectant, pretul optim, transportul inclus, distributie nationala, suport tehnic, demonstratii la fata locului sau management de santier. Totodata, prin acest program se poate accesa online un soft personalizat ce calculeaza cu acuratete cantitatea de produse necesare pentru realizarea unui anumit proiect, precum si costul total al materialelor respective. Astfel, beneficiarii stiu exact cata caramida sa cumpere si cat ii costa, evitand costurile suplimentare si tinand bugetul sub control, chiar din faza de proiectare.

Citeste articolul complet

Ceramica Iasi lanseaza BRAC

Publicat pe data de 31.05.2011 \ Descarca articolul

Ceramica Iasi anunta lansarea celui mai inovator produs al companiei: noul material de zidarie,BRAC. Numele BRAC este puternic si incarcat de semnificatie, fiind rezultatul unei combinatii de termeni: Brick si AAC (caramida si BCA in limba engleza). Astfel, clientii si toti potentialii consumatori pot deduce din prima cele mai importante beneficii rezultate din utilizarea BRAC: BRAC este rezistent, usor si spornic intrucat el combina cele mai importante calitati ale caramizilor si ale BCA-ului.

Citeste articolul complet

Cea mai rezistenta caramida din Romania, acum si in Republica Moldova

Publicat pe data de 04.04.2011 \ Descarca articolul

Ceramica Iasi aduce in Republica Moldova cea mai complexa caramida din domeniul constructiilor, Brikston. Noul concept se numara in topul celor mai importante nume din domeniu si intruneste toate calitatile necesare unei caramizi pentru constructie: rezistenta, conductivitate termica redusa si manevrabilitate. Testele au demonstrat ca Brikston este de pana la 4 ori mai rezistenta decat prevede legea din Romania si poate sustine greutatea unei intregi case.

Citeste articolul complet

Ceramica Iasi lanseaza BRIKSTON, cea mai rezistenta caramida din Romania

Publicat pe data de 19.09.2008 \ Descarca articolul

Iasi, 19 septembrie: Ceramica Iasi a lansat oficial noul brand Brikston in prezenta unei largi audiente formate din arhitecti, ingineri constructori, distribuitori, parteneri de afaceri si jurnalisti.

Citeste articolul complet

Ceramica Iasi construieste o noua fabrica

Publicat pe data de 23.05.2008 \ Descarca articolul

Ceramica Iasi continua seria investitiilor, cu scopul de a deveni lider pe piata de profil. Compania isi va tripla capacitatea existenta de productie in urmatoarea perioada. Programul de investitii se cifreaza la 45 milioane de euro, suma aprobata in ultima AGA a companiei, din 27 martie 2008.

Citeste articolul complet

Planuri ambitioase la Ceramica Iasi

Publicat pe data de 24.10.2007 \ Descarca articolul

Noul actionar majoritar al Ceramica S.A. Iasi este hotarat sa devina lider pe piata de profil. Advent International, unul dintre cei mai mari administratori de fonduri de pe piata romaneasca, controleaza 66% din pachetul total de actiuni al companiei incepand din luna iulie 2007.

Citeste articolul complet

Magazin Online