Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

REDUCEM PRETURILE DE BLACK FRIDAY!


Pentru că tot este una dintre cele mai aşteptate perioade ale anului, Brikston s-a gândit la toţi pasionaţii de amenajări  sau chiar la cei ce îşi doresc o nouă înfăţişare pentru casa lor. Mult aşteptatul Black Friday vine în casele voastre în perioada 22 Noiembrie 2018 – 03 Decembrie 2018. Discount-uri de 30% şi 35% îţi fac cu ochiul la o gamă variată de produse ceramice klinker.

Mai sunt câteva zile până când vei putea aduce o parte din natură direct în casa ta. Asta pentru că de Black Friday Brikston are reduceri la gama de klinker. Iar dacă eşti iubitor al materialelor naturale pentru amenajări, sau doar ai un proiect în desfăşurare, acum este momentul în care trebuie să îţi faci stocurile.

Produsele din promoţie sunt destul de diverse atât în ceea ce priveşte nuanţele şi texturile cât şi în ceea ce priveşte destinaţia finală a acestora. Astfel, venim în întâmpinarea dumneavoastră cu placaj ceramic decorativ cu textură modernă, placaj ceramic decorativ cu textură antichizată şi cărămidă aparentă din aceeaşi gamă. Şi pentru că ne dorim ca proiectele dumneavoastă să fie complet echipate, ne-am gândit inclusiv la accesoriile necesare. Astfel, colţarele din klinker cu textură atichizată sau modernă sunt în perioada 22 Noiembrie 2018 – 03 Decembirie 2018 la reducere.

Pentru că ne gândim constant la ce nevoi au clienţii noştri, nu neglijăm nici exteriorul casei. Vă propunem astfel reduceri de Black Friday şi la accesorii pentru grădină sau casă. Gama de pavaje la reduceri cuprinde nuanţele Marsilia, Ambra şi Tibet, toate destinate pentru înfrumuseţarea curţii tale.

Dacă vrei să îţi creezi o privelişte pe placul tău, alege din glafurile ceramice nuanţa care se potriveşte casei tale. Oferă un aspect elegant pervazului şi profită de reducerile Brikston la gama de glafuri ceramice.

Ca să profiţi de toate ofertele nostre, stai cu ochii pe  www.magazin.brikston.ro. Din 22 Noiembrie 2018 dăm startul reducerilor de Black Friday. Pe 03 Decembrie e ultima zi de campanie, aşa că ai la dispoziţie 12 zile să îţi decorezi casa aşa cum vrei tu!

 

Inapoi la blog

Magazin Online