Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

BLACK FRIDAY REVINE CU DISCOUNTURI DE SENZATIE!


Parca ai muta dulapul, ai schimba culoarea peretilor si ai face ceva asa… iesit din tipar. Ca de exemplu, sa-ti amenajezi un perete cu caramida aparenta!

Stim ca ai multe idei. Pentru a le pune pe toate in practica, de Black Friday iti oferim super preturi la produsele selectate din gama "Amenajari si fatade" .

Si pentru ca ne-am gandit la planurile tale, ne-am propus sa iti oferim o gama variata de produse cu texturi si culori diferite la preturi care sa iti permita sa iti indeplinesti planurile de amenajare.

 

 

Daca vrei sa iti amenajezi locuinta intr-un mod inedit, poti conta pe noi! Caramida aparenta, glaful si placajul ceramic sunt doar cateva din produsele care beneficiaza de preturi promotionale.

Anul acesta ai toate motivele pentru a nu-ti mai amana planurile de amenajare! Fa-ti un cadou practic si surprinde-ti intreaga familie, inainte de sarbatori, cu un look nou-nout pentru casa ta!

Promotia se desfasoara in perioada 13 noiembrie - 3 decembrie pe magazinul online Brikston si te vom tine la curent in fiecare zi, pe pagina noastra de Facebook.

Asadar, fii pe faza! In noiembrie, norocul si reducerile sunt aduse de pisica neagra de la Brikston!

*Ofertă în limita stocului disponibil*

Inapoi la blog

Magazin Online