Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Vara aceasta experimenteaza mai mult outdoor living & decorating


Zona de outdoor se defineste in functie de dorinta fiecarui proprietar si poate sa fie impartita in raport cu utilitatea conferita fiecarei portiuni in parte. Fie ca decizi sa amenajezi o terasa, un foisor, un spatiu destinat activitatilor cum ar fi zona cu piscina sau o gradina, criteriul esential este ca tu sa iti doresti sa petreci cat mai mult timp liber in afara casei tale. Asadar, pentru ca in Romania te poti bucura de vreme buna aproape 9 luni pe an, este esential sa acorzi o importanta sporita statului pe afara si modului cum amenajezi spatiul exterior casei.

 

 

Gradina de flori sau gazonul pot fi delimitate cu ajutorul pavajului ceramic. Daca optezi pentru alei pietonale pavate cu material natural in locul banalului ciment, poti merge fie pe solutia de gardening de la Brikston, fie tot pe pavaj ceramic klinker. Frumusetea imbinarii materialelor naturale cu mediul din care provine materia de baza din care sunt fabricate creeaza armonie si vei avea parte de structura dorita cu un minim de efort la punerea in opera.

 

 

Nu in cele din urma, pentru ca decorarea spatiului de outdoor completeaza fatada casei insasi, poti opta pentru amenajarea cu trepte ceramice a scarilor de acces ale casei, cu dale ceramice pentru veranda, si poti utiliza glafuri ceramice la ferestre. Vei schimba decisiv aspectul exterior al casei tale prin alegerea acestor materiale prietenoase cu mediul, care necesita o mentenanta minima si a caror rezistenta in timp iti vor rasplati timpul petrecut in acordarea atentiei cuvenite tuturor acestor detalii. 

 

 

 

Inapoi la blog

Magazin Online