Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Soclu ceramic: Rezistenta si frumusetea se construiesc de la baza!


Placajul ceramic klinker este o solutie perfecta care satisface aproape orice necesitate de ordin estetic pentru soclul casei.

Iata 10 motive pentru a folosi placajul ceramic klinker pentru soclul casei tale:

1. Rezistent la impact – in cadrul procesului de ardere, placajul ceramic klinker dobandeste o rezistenta mecanica mare.

2. Intretinere naturala – se intretine foarte usor; este suficient sa se foloseasca doar apa, fara alte proceduri speciale.

3. Rezistent  la inghet/dezghet – placajul ceramic klinker este un produs special creat pentru a fi folosit la exterior. Rezista la 100 de cicluri de inghet – dezghet.

4. Estetic – imbunatateste aspectul locuintei si contribuie la personalitatea pe care o doresti pentru casa ta.

 

5. Prietenos cu mediul -  placile se fabrica doar din argila si nisip spalat, prelucrate prin metode traditionale.

6. Gama variata de culori – ai cel putin 47 de nuante din care poti alege pentru a asorta soclul casei la imaginea de ansamblu.

7. Culori rezistente – culorile nu se estompeaza; culorile raman vii si frumoase. Produsul este unul durabil, nu se deterioreaza.

 

 

8. Rezistent la foc – produs pe baza de argila si prelucrat prin ardere intensa, placajul ceramic este rezistent la foc.

9. Pet friendly – se curata cu usurinta in zonele marcate de animalele de companie.

 

 

10. Rezistent la intemperii – constituie o bariera impotriva intemperiilor si a zapezii troienite, astfel incat apa sa nu ajunga la temelia casei.

Ai aproape toate motivele sa optezi pentru un soclu ceramic klinker. Trebuie doar sa alegi nuanta preferata!

Dacă vrei o ofertă personalizată și recomandări pentru placarea soclului casei cere oferta. Specialiștii Brikston îți vor răspunde în cel mai scurt timp!

Inapoi la blog

Magazin Online