Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Privelistea incepe cu pervazul tau


Ferestrele deschid o casa catre lume. Nu de putine ori ne-a fost dat sa privim pe geam si sa fim incomodati deoarece pervazul nu era amenajat, nu era curatat sau nu era suficient de incapator pentru a ne sprijini intr-o ipostaza odihnitoare si menita contemplarii. Dar dincolo de aspectele acestea estetice, care imbunatatesc semnificativ aspectul locuintei tale, modul de amenajare a pervazului comporta si aspecte functionale foarte importante.

 

 

Prin folosirea unor materiale corespunzatoare cum sunt glafurile ceramice, peretii sunt protejati de intemperii si fatada nu sufera in timp. In plus, utilitatea acestor glafuri este data de rezistenta lor ridicata la numeroase cicluri de inghet-dezghet. Fiind un produs de tip klinker, adica obtinut prin arderea la o temperatura inalta, el este si un produs prietenos cu mediul deoarece este realizat din argila. Gama de glafuri BRIKSTON are o multitudine de culori care se vor preta la orice tip de fatada si se monteaza uimitor de usor, aplicarea facandu-se cu adezivi pentru gresie si faianta.

 

 

Daca iti faci griji pentru eventuala mentenanta pe care va trebui sa i-o acorzi, ei bine afla ca acest produs nu necesita niciun fel de ingrijire speciala. In mod surprinzator, apa este suficienta pentru a-l curata. Culorile nu se deterioreaza in timp, si deci din punctul acesta de vedere glaful ceramic klinker mai bifeaza odata in plus la categoria fatade si amenajari. Te invitam sa iti alegi si tu glafurile dorite din sectiunea special dedicata a magazinului nostru online

 

Inapoi la blog

Magazin Online