Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Caramida Aparenta Klinker Antichizata


Designul si originalitatea au devenit o preocupare nu doar a artistilor ci si a fiecaruia dintre noi. Suntem din ce in ce mai orientati spre lucrurile elegante, realizate cu bun gust care ne confera incredere si un design deosebit.

Brikston nu va ofera doar siguranta si rezistenta locuintei dumneavoastra ci si posibilitatea de a obtine o locuinta care va trece cu greu neobservata.

Astfel, caramida aparenta Klinker antichizata poate fi folosita atat la lucrari interioare cat si la cele exterioare. Are o dimensiune standard de 214 X 99 X 65 si poate fi folosita la mai multe tipuri de proiecte:

  • Amenajari interioare
  • Lucrari de restaurare
  • Mobilier urban si peisagistic
  • Alte structuri (seminee, gratare, placari cosuri de fum, etc)

Brikston va pune la dispozitie trei game de caramida aparenta klinker antichizata: Rustic, Rose, Perla.

Gama Rustic contine nuante care confera locuintei dumneavoastra un aspect rustic, inspirat de farmecul simplu al materialelor naturale, folosite de sute de ani la amenajarea locuintelor. 

Gama Rose, contine nuante deschise si este destinata persoanelor active, pline de viata. Confera unicitate cladirii prin aspectul sau pudrat, ca de turta dulce.

Gama Perla confera un farmec aparte locuintei dumneavoastra, imbina nuante neutre, calme care simbolizeaza stabilitatea si increderea in fortele proprii. 

 

 

 

In continuare va prezentam idei de amenajare cu Caramida Aparenta Antichizata Klinker. 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru mai multe informatii accesati www.brikston.ro. 

 

Inapoi la blog

Magazin Online