Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Asorteaza caramida cu rafinamentul


Esti diferit prin tot ceea ce faci. Nu mai este nimeni ca tine. Meriti o casa pe masura personalitatii tale! Amenajeaza-ti locuinta astfel incat fiecare perete sa-ti reflecte stilul si in fiecare camera sa se distinga amprenta personala, ca o nota de rafinament si unicitate.

Placajul ceramic si caramida aparenta Brikston klinker este o optiune remarcabila pentru crearea unei locuinte care sa iti spuna povestea. Fiind extrem de versatila, datorita multitudinii de nuante si combinatii care se pot realiza, caramida aparenta este ideala atat pentru amenajarea unui spatiu de relaxare in sufragerie, in ton cu personalitatea ta, cat si pentru amenajarea unui perete din bucatarie, baie sau dormitor.

 

 

Caramida aparenta este raspunsul la intrebarea "Ce produse sa folosesc, astfel incat sa obtin o amenajare in ton cu personalitatea mea?". Asta deoarece se asorteaza atat in casele celor care prefera liniile simple in design, specifice stilului moden, cat si in cele ale nostalgicilor, pentru care caramida aparenta antichizata este o ampreta a trecutului, care isi face loc in timpurile grabite ale prezentului.

Mai mult decat atat, utilizand caramida aparenta sau placajul ceramic Brikston klinker poti crea note distincte, in concordanta cu stilul preferat de decorare a casei. Spre exemplu, daca esti adeptul stilului rustic si iti place sa te inspiri din peisajul naturii atunci cand iti amenajezi locuinta, caramida aparenta antichizata in nuante pamantii este ideala pentru tine.

Recomandarile noastre pentru cei care doresc sa sublinieze prin design elementele de provenienta naturala sunt caramida aparenta si placajul ceramic din gamele cu acelasi nume: Rustic. Aveti de ales dintr-o paleta variata de culori, precum: Calore, Isabelle, Bogota sau Santiago. 

 

 

Daca te situezi la polul opus al preferintelor si te reprezinta un stil ,,curatat” de detaliile incarcate, atunci e bine sa stii ca poti utiliza caramida aparenta pentru a recrea stilul britanic. Aceasta abordare imprumuta din specificul Regatului Unit, fiind potrivit persoanelor cu o abordare eleganta, dar serioasa.  

Linia stilistica britanica reprezinta un mix de nou si vechi si un amestec echilibrat de clasic si modern, in care caramida aparenta, dar si pavajul ceramic isi gasesc locul cu usurinta.

 

 

Daca esti o persoana nonconformista, careia ii plac lucrurile iesite din tipar, probabil ca stilul retro este pe gustul tau. Poti crea interioare indraznete, intr-un stil avangardist, utilizand caramida aparenta.

Asadar, nu ramane decat sa iti alegi modelul si culoarea preferata si sa iti amenajezi locuinta cu caramida aparenta, in stilul propriu. Lasa-ti imaginatia libera si vezi ce amenajari interesante poti crea!

Inapoi la blog

Magazin Online