Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Fatada pentru case

Asorteaza caramida cu rafinamentul

Esti diferit prin tot ceea ce faci. Nu mai este nimeni ca tine. Meriti o casa pe masura personalitatii tale! Amenajeaza-ti locuinta astfel incat fiecare perete sa-ti reflecte stilul si in fiecare camera sa se distinga amprenta personala, ca o nota de rafinament si unicitate.

 

Citeste articol

Casa ta va klinkari de fericire!

Casa in care locuim ne reprezinta. Poate consideram de cele mai multe ori ca etapa cea mai importanta in realizarea unei locuinte este ridicarea acesteia, zidaria. Insa sa nu uitam de importanta pe care aspectul si designul il ocupa in viata noastra de zi cu zi. Acest lucru este valabil si pentru lucrarile de constructie. La fel cum haina unui om spune lucruri nescrise despre el, la fel si fatada casei sale va vorbi de la sine despre acesta.

Citeste articol

Soclu ceramic: Rezistenta si frumusetea se construiesc de la baza!

Placajul ceramic klinker este o solutie perfecta care satisface aproape orice necesitate de ordin estetic pentru soclul casei.

Iata 10 motive pentru a folosi placajul ceramic klinker pentru soclul casei tale: 

Citeste articol

Privelistea incepe cu pervazul tau

Ferestrele deschid o casa catre lume. Nu de putine ori ne-a fost dat sa privim pe geam si sa fim incomodati deoarece pervazul nu era amenajat, nu era curatat sau nu era suficient de incapator pentru a ne sprijini intr-o ipostaza odihnitoare si menita contemplarii. Dar dincolo de aspectele acestea estetice, care imbunatatesc semnificativ aspectul locuintei tale, modul de amenajare a pervazului comporta si aspecte functionale foarte importante. 

Citeste articol

Vara aceasta experimenteaza mai mult outdoor living & decorating

Zona de outdoor se defineste in functie de dorinta fiecarui proprietar si poate sa fie impartita in raport cu utilitatea conferita fiecarei portiuni in parte. Fie ca decizi sa amenajezi o terasa, un foisor, un spatiu destinat activitatilor cum ar fi zona cu piscina sau o gradina, criteriul esential este ca tu sa iti doresti sa petreci cat mai mult timp liber in afara casei tale. Asadar, pentru ca in Romania te poti bucura de vreme buna aproape 9 luni pe an, este esential sa acorzi o importanta sporita statului pe afara si modului cum amenajezi spatiul exterior casei.

Citeste articol

Caramida de fatada infrumuseteaza casa

Avantajele placajului sau caramizii klinker sunt:  rezistenta foarte mare la diferitele variatii de temperatura dar si rezistenta in medii corozive. Prin folosirea diferitelor amestecuri de materii prime, cresterea sau descresterea temperaturii, schimbarea duratei arderii, se pot obtine culori si nuante variate.

Daca nu te-ai hotarat in privinta texturii, culorii si totusi vrei sa-ti decorezi casa intr-un mod plin de originalitate si rafinament, putem sa te ajutam cu cateva sfaturi inainte de a da frau imaginatiei.

Citeste articol

Caramida Aparenta Klinker Antichizata

Designul si originalitatea au devenit o preocupare nu doar a artistilor ci si a fiecaruia dintre noi. Suntem din ce in ce mai orientati spre lucrurile elegante, realizate cu bun gust care ne confera incredere si un design deosebit.

Brikston nu va ofera doar siguranta si rezistenta locuintei dumneavoastra ci si posibilitatea de a obtine o locuinta care va trece cu greu neobservata.

 

Citeste articol

Modele de zidarie aparenta

Caramida este  un material simplu  de zidarie, insa daca  este utilizata cum trebuie poate oferi un design deosebit oricarei constructii. Vorbim mai cu seama, despre caramida aparenta, care este utilizata pentru decorarea constructiilor, asigurand un impact vizual puternic. Brikston va ofera o gama larga de caramizi de fatada pentru a va pune in practica ideile de decorare.

 

Citeste articol

Magazin Online