Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Siguranta unui camin calduros cu sistemele de cosuri de fum Leier


Anual, in Romania, aproximativ o treime din incendiile semnalate in sezonul rece se produc din cauza unei defectiuni a cosului de evacuare a fumului. La acestea se adauga improvizatiile in materie de cosuri de fum si sisteme de incalzire (racordarea mai multor focare decat numarul admis) si utilizarea necorespunzatoare (necuratarea acestora inainte de utilizare). 

Cosurile de fum sunt supuse la solicitari de natura fizica si chimica foarte intense, constand in variatii mari de temperatura, soc termic cauzat de aprinderea depunerilor de funingine si gudron si temperaturi ce pot depasi chiar si 1000ºC. 

Totodata, acestea sunt expuse la nenumarate cicluri de inghet-dezghet si fenomene naturale (vant, cutremure). De aceea, alegerea unui sistem de cos de fum ar trebui sa se bazeze, pe langa satisfacerea unor cerinte de ordin functional, si pe respectarea normelor legate de siguranta in exploatare (rezistenta la temperaturi ridicate si la socuri termice, rezistenta si stabilitate mecanica, etanseitate la umiditate si la gaze de ardere, durabilitate etc.)

Din grija pentru siguranta, confortul si eficienta energetica a familiei tale, Brikston iti propune sistemele de cosuri de fum profesionale Leier SMART si LSK. Cosul de fum Leier este o solutie eficienta pentru a asigura randamentul corespunzator al sursei de caldura al casei tale si sigura, datorita rezistentei la temperaturi ridicate si la condensul acid puternic coroziv, provocat de gazele evacuate.

De asemenea, cosurile de fum profesionale LSK si Smart sunt ideale pentru casele familiale, avand o varietate de tipodimensiuni si o gama extinsa de domenii de utilizare, precum: cazane cu combustibil gazos, cazane cu combustibil lichid, cazane cu combustibil solid, cazane cu arzator mixt, seminee si sobe metalice sau de teracota.

Nu in ultimul rand, este important de retinut faptul ca sistemele de cosuri de fum Leier sunt certificate si cuprind un ansamblu de elemente componente si accesorii, care asigura o functionare ireprosabila a sistemului.

 

 

Si, pentru ca stim ca va doriti sa aveti siguranta unei investitii corecte, va oferim sisteme  de cosuri de fum care prezinta o garantie de functionare de 33 de ani.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa contactati reprezentantii nostri de vanzari din zona dumneavoastra!

Inapoi la blog

Magazin Online