Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Gardurile – un statement stilistic


Gardurile au multiple roluri functionale: de delimitare a proprietatii, de protejare a caselor, a spatiilor comerciale sau industriale si, nu in ultimul rand, de protejare a intimitatii. Insa acestea indeplinesc si o functie estetica, reglementata de cerintele de urbanism privind realizarea imprejurimilor. Astfel, gardul trebuie sa fie in ton arhitectonic atat cu casa, cat si cu planul urbanistic general si stilul de construire din regiunea respectiva.

 

 

In plan personal, vrem ca gradina noastra sa fie imprejmuita cu dragoste si creativitate. Cum facem acest lucru? O solutie adecvata ti-o ofera Brikston! Folosind caramizile de gard Aqua, Quatro si Mauro, poti obtine forme atractive de gard, care ies din tiparele clasice. Te poti juca cu imaginatia, folosind un singur model sau mai multe, in combinatii diverse.

 

 

O alta varianta, la fel de atractiva, o constituie placarea stalpilor de gard cu placaj ceramic Brikston Klinker si realizarea soclurilor cu caramida aparenta. Cu o gama curpinzatoare de modele si culori, iti permite sa realizezi sute de combinatii stilistice, care iti vor scoate curtea din anonimat. De asemenea, datorita diversitatii de culori, este usor de asortat din punct de vedere estetic cu fatada casei si cu elementele din gradina.

 

 

 

Cu placajul ceramic klinker se pot realiza diferite stiluri de design, de la antichizat, la rustic sau minimalist. Totul tine de alegerea potrivita a modelelor si a culorilor care sa reflecte personalitatea ta si a casei tale. Fiind rezistente la intemperii, actiune mecanica si inghet-dezghet, caramizile Brikston si produsele pentru zidarie aparenta sunt adecvate pentru utilizare exterioara. Acestea se remarca si printr-o durabilitate crescuta si un aspect fermecator.

 

 

Un alt material din care iti poti construi gardul il reprezinta caramida plina Brikston CP sau CP cu model 01 si 02. Fiind o solutie de factura clasica, ai siguranta unei alegeri inspirate si care nu iese din tendinte o data cu trecerea timpului.

Pentru un design complet, Brikston iti ofera si accesoriile pentru gard, formate din coama si tigla pentru gard, capac pentru stalpi si pentru coama. Aceste elemente arhitecturale pentru acoperirea gardului au atat rol estetic, cat si functional.

Indiferent de materialul si modelul pe care il doresti pentru gardul tau, Brikston ti-a pregatit solutii inspirate, moderne si care trec testul timpului. Nu mai ramane decat sa te hotarasti asupra modelului! 

 

Inapoi la blog

Magazin Online