Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Gardurile trainice se construiesc cu Brikston


Daca te-ai decis sa-ti construiesti un gard rezistent pentru imprejmuirea curtii, iti recomandam sa utilizezi materiale ceramice. Caramizile Brikston pentru gard sunt recunoscute datorita proprietatilor sale, care le-a plasat ca fiind printre solutiile aflate in topul alegerilor materialelor de constructie in Romania. Printre acestea se numara caramizile pentru gard Brikston CP, Brikston CF63 si Brikston CPU. 

Pentru un plus de valoare stilistica, iti recomandam sa utilizezi caramizile special concepute pentru gard. Faurite pentru cei care isi doresc sa se faca remarcati cu o constructie originala si de efect, gama de solutii pentru gard cuprinde modelele de caramida Brikston Aqua, Quatro si Mauro. Pe langa designul unic, produsele se remarca prin rezistenta la intemperii si durabilitate. Totodata, avand o dimensiune mai mare, ai nevoie de doar 14 caramizi pentru constructia unui metru patrat de zidarie.

 

 

Din dorinta de a satisface toate gusturile, Brikston iti pune la dispozitie atat caramizi pentru realizarea gardului, cat si elementele pentru decorarea sa. Dupa cum e bine stiut, detaliile fac deseori diferenta. In materie de garduri, accesoriile reprezinta elementele care-i ofera personalitate. Indiferent daca vorbim despre coama gard, tigla, capac de stalp sau coama tiglei pentru gard, accesoriile utilizate pentru decorarea unui gard modern fac diferenta intre o constructie care fura toate privirile si una obisnuita.

 

 

In ceea ce priveste portile, e important de retinut faptul ca un gard din caramida nu iti impune restrictii stilistice sau tehnice in alegerea portilor. Astfel, poti sa iti realizezi sau sa comanzi porti care sa se asorteze intocmai cu gardul.  

 

 

Daca ai ales materialele pentru constructia gardului si elementele pentru decorare, noi iti uram spor la treaba si nu uita sa ne trimiti poze cu gardul realizat din produse Brikston. Suntem siguri ca ai conceput o constructie care va innobila aspectul casei si care este, in acelasi timp, un model de referinta pentru prieteni si vecini!

Inapoi la blog

Magazin Online