Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Elementele de gard Brikston


 

Dupa cum am discutat si in alte articole, caramida este un material versatil, remarcandu-se prin multitudinea de domenii de utilizare la care poate fi folosita. Caramida poate fi utilizata la lucrari de zidarie atat la interior cat si la exterior, la gratare, seminee, mobilier de gradina, etc. 

 

Astazi vom discuta despre utilizarea caramizii la realizarea gardurilor. Astfel, caramida a fost folosita la constructia gardurilor inca de acum cateva secole. Totusi, ea nu s-a demodat in constructiile moderne ale secolului XXI, gardurile din caramida fiind preferate de multi consumatori, datorita multiplelor avantaje pe care aceasta le ofera.  Avantajele unui gard din caramida sunt numeroase. In primul rand acesta va avea un impact estetic deosebit, trecand cu greu neobservat de privirile celor din jur. De asemenea rezistenta unui astfel de gard este ridicata iar costurile de intretinere sunt reduse. 

 

 

Brikston va prezinta noile produse elementele pentru gard, cu ajutorul carora va puteti pune in opera ideile de constructie a unui gard rezistent si cu un design deosebit.

 

Astfel va punem la dipozitie trei modele de elemente pentru gard, Aqua, Quatro si Mauro. Acestea au dimensiunile de 360x150X190 si pot fi utilizate si in combinatie cu alte materiale, pentru a obtine gardul mult dorit.

De asemenea, prin utilizarea celor trei modele, puteti realiza garduri uniforme dintr-un sigur model sau sa le combinati intre ele, pentru a obtine diversitate. 

 

Mai multe informatii despre elementele de gard Brikson va oferim pe www.brikston.ro.

Mai jos va prezentam cateva modele de punere in opera a elementelor de gard Brikston.

 

 

 

 

 

 

 

 
Inapoi la blog

Magazin Online