Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Constructia gardului

Gardurile – un statement stilistic

Gardurile au multiple roluri functionale: de delimitare a proprietatii, de protejare a caselor, a spatiilor comerciale sau industriale si, nu in ultimul rand, de protejare a intimitatii. Insa acestea indeplinesc si o functie estetica, reglementata de cerintele de urbanism privind realizarea imprejurimilor. Astfel, gardul trebuie sa fie in ton arhitectonic atat cu casa, cat si cu planul urbanistic general si stilul de construire din regiunea respectiva.

Citeste articol

Gardul: elementul de constructie care defineste stilul casei tale

Deoarece acesta este primul cu care ia contact privirea oricarui trecator sau vizitator, gardul este cel care are un impact foarte mare asupra primei impresii. Nu trebuie sa iti fie indiferent niciun detaliu privind constructia gardului, incepand cu dimensiunea acestuia, cat de mult dezvaluie din curtea proprietarului sau cat de mult obtureaza fatada casei, pana la materialul din care este realizat. O varianta de a pune in valoare stalpii de gard, si totodata de a-i proteja si a le asigura o rezistenta mai mare in timp este cea de placare cu placaj ceramic BRIKSTON KLINKER. Din punct de vedere al paletei de culori si al texturilor variate aceasta solutie este una extrem de creativa si iti va scoate cu totul casa din anonimat. 

Citeste articol

Gardurile trainice se construiesc cu Brikston

Daca te-ai decis sa-ti construiesti un gard rezistent pentru imprejmuirea curtii, iti recomandam sa utilizezi materiale ceramice. Caramizile Brikston pentru gard sunt recunoscute datorita proprietatilor sale, care le-a plasat ca fiind printre solutiile aflate in topul alegerilor materialelor de constructie in Romania. Printre acestea se numara caramizile pentru gard Brikston CP, Brikston CF63 si Brikston CPU. 

Citeste articol

Elementele de gard Brikston

Dupa cum am discutat si in alte articole, caramida este un material versatil, remarcandu-se prin multitudinea de domenii de utilizare la care poate fi folosita. Caramida poate fi utilizata la lucrari de zidarie atat la interior cat si la exterior, la gratare, seminee, mobilier de gradina, etc. 

Citeste articol

Magazin Online