Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Toamna in nuante klinker!


Toamna este unul dintre cei mai talentati si iscusiti designeri ai naturii. Peisajele tomnatice fura privirile tuturor datorita simfoniei de culori pe care aceasta le ofera.

Se formeaza peisaje rupte parca din cartile de povesti, care bucura privirile si inimile tuturor. Culoarea rosiatica a caramizilor se potriveste perfect in acest decor mirific, fiind o completare perfecta a acestui pastel.

 

 

Brikston aduce nuantele de toamna in casa ta …

Nuantele tomnatice sunt placute, fiind de cele mai multe ori culori calde, potrivite oricarei incaperi, atat la interior cat si la exterior. Tocmai datorita frumusetii      acestora, Brikston va ofera posibilitatea de a amenaja locuinta

dumneavoastra in nuante de toamna.

Astfel, asemenea culorilor castanilor ruginii, gama de caramida aparenta klinker moderna “Rubin” va ofera nuante rosiatice-maronii pe care le puteti utiliza la  realizarea designului dorit. Aceasta culoare se potrivete perfect

cu mobila din cires sau mahon. 

Nuante antichizate de toamna, asemenea frunzelor rosii ale stejarilor, regasim in gama “Rustic”, gama  de caramida aparenta antichizata (placaj klinker antichizat).

Culoarea galben, aduce liniste si caldura, fiind un simbol al tineretii si renasterii. Astfel, asemenea    spicului parguit, gama “Estival” de caramida aparenta klinker moderna aduce caldura si insufleteste  incaperea prin multitudinea de nuante ale culorii galben. Aceasta culoare se potriveste foarte bine cu  mobila din fag sau artar. 

 

 

Pentru doritorii de nuante galben-rosiatice recomandam gama de caramida antichizata “Rose", care arata foarte bine langa mobila din bambus cafeniu. 

Pentru a va forma o idee despre cum ar arata casa dumneavoastra imbracata in nuante klinker tomnatice va invitam sa folositi Simulatorul Klinker de pe www.brikston.ro.

 

 

 

 

 

 

 

Inapoi la blog

Magazin Online