Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Partenerul tau pentru proiectele de case noi


An dupa an punem accent pe inovatie. An dupa an lansam produse noi, completam si extindem gamele de produse deja existente, an dupa an ne preocupam sa oferim solutii complete si performante clientilor nostri. Incepand cu produsele pentru zidaria clasica, pana la fatade, amenajari interioare si mergand pana la tigla ceramica garantata 30 de ani, efortul BRIKSTON vine la pachet cu dorinta si curajul de a propune o noua estetica, aliniata celei din Occident si de a contribui la incercarile constructorilor si ale clientilor nostri de orientare a proiectelor in directia bunului gust si a calitatii.
 

Produsele din gama de zidarie iti asigura tot confortul, de la cel termic la izolatia fonica dorita atunci cand vrei sa te retragi in linistea caminului tau. Poti fi linistit caci una dintre realizarile cu care ne mandrim in privinta acestor produse este siguranta la cutremure. Caramizile BRIKSTON sunt proiectate pentru a fi mai rezistente decat seismele din Romania. Focul nu le afecteaza portanta, ba chiar ai fi surprins sa afli ca produsele noastre de zidarie impiedica propagarea acestuia.

Caramida aparenta si placajul ceramic Klinker constituie aportul nostru in zona de fatade si amenajari interioare. Prin varietatea culorilor si a texturilor, alegerea solutiei estetice complementare designului tau devine acum foarte usoara. Special pentru a facilita acest pas, am dezvoltat un simulator de culori prin care sa testezi aceasta gama ampla de produse. Poti rasfoi si tu biblioteca de texturi si nuante online.

Acoperisul unei case este atat de important incat si pentru noi el a dictat prioritatea dezvoltarii unei game solide si eficiente. Incepand din acest an vom extinde si aici portofoliul de produse, propunand calitatea germana la preturi fara concurenta, culori si finisaje angobate de o calitate deosebita, toate la un loc cu binemeritata garantie de 30 de ani. Tigla ceramica adaptata diferitelor stiluri de arhitectura variaza de la nuante patinate la nuante moderne, lucioase, de la formate economice la formate istorice de tipul olanelor. Urmareste oferta noastra la acest capitol deoarece foarte curand vei fi placut surprins de diversificarea acestei game.

Inapoi la blog

Magazin Online