Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Eficientizeaza consumul de resurse pentru constructii cu devizele profesionale!


Atunci cand construiesti un imobil, iti doresti sa realizezi proiectul la standarde ridicate de calitate, in termenele de realizare stabilite si cu resursele optime. Pentru a reusi acest lucru, este imperios necesar sa ai o estimare cat mai riguroasa a resurselor (timp, materiale, personal, buget).

Necesarul de materiale pentru realizarea lucrarii reiese din antemasuratoarea constructiei, realizate de catre proiectant. Pe baza acesteia vei realiza un calcul al costurilor legate de materiale, manopera, utilaje, executie a zidariei si, implicit, o estimare a timpului in care vei desfasura proiectul.

Pentru constructorii care doresc sa-si faca un calcul cat mai riguros asupra consumurilor si a pretului total estimat si pe care sa-l utilizeze in procesul de ofertare, exista o solutie eficienta si la indemana: devizele profesionale.

Un program de realizare a devizelor, care poate fi accesat de pe orice dispozitiv conectat la internet, pe baza de utilizator si parola, prin intermediul unui browser web si care se achizitioneaza pe baza de abonament anual este Devizonline.

Acesta va ajuta sa realizati devizele lucrarilor de constructii si instalatii, conform HG 907/2016. Softmagazin foloseste norme de deviz si oferte cu preturi actuale, updatate in fiecare an.

Normele de deviz disponibile pe http://www.deviz.ro/ va ajuta sa calculati costul urmatoarelor resurse:

  • Materiale (Blocuri ceramice, caramizi si mortar)
  • Manopera (muncitorilor si a zidarilor)
  • Utilaje necesare (bob elevator mobil, macara, utilaje de ridicat etc.)
  • Transport

Brikston, in parteneriat cu Softmagazin, va ofera posibilitatea de a crea si a edita un deviz, folosind norme de deviz (pentru Blocuri Ceramice, caramizi pentru aplicatii speciale si produse ceramice pentru fatade din gama Brikston klinker) si oferte de preturi din catalogul companiei noastre.

Totodata, acesta va permita sa realizati calculul cantitatilor de lucrari, folosind formule de calcul cu parametri. Nu in ultimul rand, aveti posibilitatea de a tipari formularul F3 (lista cu cantitati de lucrari, conform HG 907/2016) si celelalte liste de materiale, manopera, utilaj, transport, atasate devizului.

Va dorim spor la treaba si proiecte de succes!

 

Inapoi la blog

Magazin Online