Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Caramida design si utilitate


Caramida este un material de zidarie rezistent in timp, utilizat in cea mai mare parte la lucrari de zidarie. Caramida ofera pe langa caracteristicile tehnice deosebite: rezistenta in timp, durabilitate, izolatie fonica, izolatie termica, etc si un design aparte oricarei constructii.

Astfel prin utilizarea caramizii aparente, orice lucrare executata se va remarca printr-un aspect deosebit. Poate fi utilizata la fatadele caselor, cum sunt cele din imaginile de mai jos:

 

 

 

 

 

 

De asemena caramida mai poate fi utilizata si la realizarea mobilierului de gradina. Aceasta ii confera gradinei dumneavoastra culoare si bun gust.

 

 

 

 

 

Interioarele din caramida, reprezinta o buna optiune pentru a oferi un design deosebit locuintei dumneavoastra. Caramida ofera incaperii caldura si un aspect familiar.

 

 

 

 

 

Gardurile din caramida sunt foarte elegante si durabile. Acestea se pot realiza fie in totalitate din caramida, fie din caramida in combinatie cu alte materiale.

 

 

 

Este placut  sa va adunati cu prietenii la gratar nu? Este important sa aveti un gratar incapator, modern si care sa ofere mancarii un gust deosebit. Gratarul din caramida este perfect pentru dumneavoastra, ofera mancarii un gust minunat, este usor de pus in opera, ofera posibilitati multiple de design si este rezistent in timp.

 

 

 

 

 

 

Chiar daca iarna este pe duca, ideea unui pahar de vin in jurul semineului suntem convinsi ca inca va surade. Optati pentru un semineu din caramida pentru a mentine caldura in locuinta dumneavoastra pentru o perioada lunga de timp si pentru un aspect minunat.

 

 

 

In ultimul timp, se opteaza tot mai mult pentru pavajele si pardoselile din caramida datorita rezistentei foarte mari si a aspectului conferit de culoarea caramizii.

 

 

 

 

 

Cramele sunt alte incaperi care pot fi realizate din caramida.

 

 

 

 

 

In concluzie caramida poate fi folosita la foarte multe proiecte, nu ezitati si optati pentru un material durabil!

Inapoi la blog

Magazin Online