Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Caramida - design si inovatie


Caramida este un material de constructii cu o lunga istorie, cea mai veche forma de caramida fiind realizata din namol intarit in anul 7500 î.Hr. Desi este de cele mai multe ori vazuta doar ca un simplu material de zidarie, aceasta poate constitui si un finisaj extraordinar pentru locuinta dumneavoastra, conferindu-i acesteia personalitate, originalitate si bun gust.

Caramida a devenit populara ca si finisaj incepand cu anii 90’,cand proprietarii constructiilor preferau aspectul nefinisat al caramizilor in locul reconditionarii peretilor.

 

Caramida de fatada, sau aparenta cum mai este denumita, confera locuintei dumneavoastra  un impact vizual puternic definind stilul architectural pe care il doriti fie el rustic, traditional antichizat sau modern. Acest tip de caramida caracterizata prin dimensiuni reduse si o rezistenta ridicata la compresiune poate fi utilizata la mai multe categorii de lucrari: fatade, amenajari interioare (muzee, crame, restaurant), lucrari de restaurare, mobilier urban si peisagistic (garduri, scari exterioare) si alte structuri (seminee, gratare, garduri).

 

 

                              

 

Brikston va ofera o gama larga de caramizi de fatada pentru a va pune in practica ideile de amenajare. Astfel puteti utiliza Brikston CF65, Brikston CF65S, CP, CP Model, CF63, CF63 Model, CPU.

Caramida de fatada este disponibila intr-o gama variata de culori si texturi oferind nenumarate posibilitati de design.

 Accesati Magazinul Brikston online si va veti convinge de oferta diversificata pe care o punem la dispozitie pentru acest tip de caramida. Nu uitati ca va puteti indeplini toate dorintele atat pentru interiorul cat si pentru exteriorul casei dumneavoastra! Un semineu, un gratar, un gard sau o fatada placata cu caramida vor fi cu siguranta remarcate si apreciate de oricine!

Nu trebuie decat sa va puneti imaginatia la incercare si rezultatul va fi uimitor datorita multitudinii posibilitatilor de utilizare pe care caramida le ofera!

Va invitam sa accesati  magazinul Brikston pentru a vizualiza gama de produse oferite si preturile!

 

Inapoi la blog

Magazin Online