Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Constructia casei

Eficientizeaza consumul de resurse pentru constructii cu devizele profesionale!

Atunci cand construiesti un imobil, iti doresti sa realizezi proiectul la standarde ridicate de calitate, in termenele de realizare stabilite si cu resursele optime. Pentru a reusi acest lucru, este imperios necesar sa ai o estimare cat mai riguroasa a resurselor (timp, materiale, personal, buget).

 

Citeste articol

Pardoseala din caramida

Pentru cei care prefera stilul rustic de amenajare a casei, pardoselile placate cu caramida plina (CP sau CS) sunt cea mai potrivita alegere. Specialistii in designul interioarelor spun ca acest tip de invelitoare este asociat adesea cu stilul de amenajare al fermelor si caselor din mediul rural european. Asadar, este pardoseala ideala pentru decorarea in stil Rustic.

Citeste articol

Partenerul tau pentru proiectele de case noi

An dupa an punem accent pe inovatie. An dupa an lansam produse noi, completam si extindem gamele de produse deja existente, an dupa an ne preocupam sa oferim solutii complete si performante clientilor nostri. Incepand cu produsele pentru zidaria clasica, pana la fatade, amenajari interioare si mergand pana la tigla ceramica garantata 30 de ani, efortul BRIKSTON vine la pachet cu dorinta si curajul de a propune o noua estetica, aliniata celei din Occident si de a contribui la incercarile constructorilor si ale clientilor nostri de orientare a proiectelor in directia bunului gust si a calitatii.

Citeste articol

Utilizarea produselor Brikston la case si cladiri

Construirea si decorarea unei case este unul dintre cei mai important pasi in viata unui om. Pentru ca acesta sa fie facut cu dreptul va recomandam o serie de imagini unde puteti vedea punerea in opera si rezultatul folosirii atat a caramizilor Brikston, cat si a noului material de constructie, BRAC si al placajului ceramic Brikston Klinker.

Citeste articol

Tipuri de pereti si grosimea acestora

Din punct de vedere al sarcinilor pe care le preiau, peretii se impart in urmatoarele categorii:

Pereti structurali / portanti - interiori si exteriori;

·         Pereti nestructurali / de compartimentare;

·         Pereti de umplutura la constructiile in cadre

 

Citeste articol

Caramida - design si inovatie

Caramida este un material de constructii cu o lunga istorie, cea mai veche forma de caramida fiind realizata din namol intarit in anul 7500 î.Hr. Desi este de cele mai multe ori vazuta doar ca un simplu material de zidarie, aceasta poate constitui si un finisaj extraordinar pentru locuinta dumneavoastra, conferindu-i acesteia personalitate, originalitate si bun gust.

Caramida a devenit populara ca si finisaj incepand cu anii 90’,cand proprietarii constructiilor preferau aspectul nefinisat al caramizilor in locul reconditionarii peretilor.

Caramida de fatada, sau aparenta cum mai este denumita, confera locuintei dumneavoastra  un impact vizual puternic definind stilul architectural pe care il doriti fie el rustic, traditional antichizat sau modern. Acest tip de caramida caracterizata prin dimensiuni reduse si o rezistenta ridicata la compresiune poate fi utilizata la mai multe categorii de lucrari: fatade, amenajari interioare (muzee, crame, restaurant), lucrari de restaurare, mobilier urban si peisagistic (garduri, scari exterioare) si alte structuri (seminee, gratare, garduri).

 

Citeste articol

Caramida design si utilitate

Caramida este un material de zidarie rezistent in timp, utilizat in cea mai mare parte la lucrari de zidarie. Caramida ofera pe langa caracteristicile tehnice deosebite: rezistenta in timp, durabilitate, izolatie fonica, izolatie termica, etc si un design aparte oricarei constructii.

Astfel prin utilizarea caramizii aparente, orice lucrare executata se va remarca printr-un aspect deosebit.

Citeste articol

Toamna in nuante klinker!

Toamna este unul dintre cei mai talentati si iscusiti designeri ai naturii. Peisajele tomnatice fura privirile tuturor datorita simfoniei de culori pe care aceasta le ofera.

Se formeaza peisaje rupte parca din cartile de povesti, care bucura privirile si inimile tuturor. Culoarea rosiatica a caramizilor se potriveste perfect in acest decor mirific, fiind o completare perfecta a acestui pastel.

 

Citeste articol

Magazin Online