Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Caramida Brikston

Caramida Brikston de la A la Z

Constructia si amenajarea unei locuinte reprezinta un moment important in care necesitatea trebuia imbinata armonios cu designul si ideea de frumos. Fiecare dintre noi dorim sa locuim intr-o casa care sa ne confere siguranta necesara si in acelasi timp designul mult dorit.

Casa din caramida ramane una dintre cele mai indragite optiuni datorita multiplelor avantaje pe care aceasta le prezinta.

Citeste articol

De ce merita sa construiesti cu caramida Brikston?

Caramida Brikston are multiple beneficii si avantaje. Descopera cele mai importante beneficii care trebuie luate in considerare la constructia unei case!

Citeste articol

Brikston mai rezistenta decat prevede legea!

O singura caramida Brikston poate sustine greutatea intregii case! Acest lucru a fost dovedit in testul de rezistenta la compresiune pe care il prezentam mai jos.

Prin calitatea materiei prime din care este obtinut, prin tehnologia de fabricatie si prin daruirea celor care-l produc, Brikston este un etalon al rezistentei si durabilitatii.

In timp ce prevederile de proiectare seismica romanesti cer ca rezistenta la compresiune a elementelor pentru zidarie structurala sa fie cel putin egala cu 7,5 N/mmp, rezultatele testelor de laborator pe caramida Brikston cu goluri verticale se situeaza la o medie peste 25 N/mmp.

 

Citeste articol

Venim cu noutati!

Brikston va prezinta caramida aparenta Klinker moderna CK65, CK65S. Utilizarea acestei caramizi ofera casei dumneavoastra eleganta si originalitate. Caramida aparenta moderna Brikston confera rezistenta la foc, la inghet-dezghet precum si rezistenta mecanica. Stim cat de importanta este linistea din locuinta dumneavoastra, astfel acest produs se caracterizeaza prin izolatie fonica excelenta, astfel va puteti bucura de linistea dorita. 

Caramida aparenta Klinker moderna asigura un microclimat perfect pe timp de vara si confort termic sporit pe timp de iarna. 

Citeste articol

Magazin Online