Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Respira sanatos cu sistemul de ventilatie Brikston


Ne place sa avem grija de cei dragi. Gatim cu dragoste, ne asiguram ca hainele sunt mereu curate si ca locuinta noastra este mereu invaluita de prospetime. Insa activitatile casnice sunt deseori sursa umiditatii, un factor neplacut in orice gospodarie. Atunci cand preparam mancare, spalam sau, pur si simplu, respiram intr-o incapere, se degaja vapori de apa, care pot provoca disconfort termic.

Totodata, umezeala excesiva sau de lunga durata poate avea efecte asupra duratei de viata a cladirii. Daca exista factori care determina condensarea frecventa sau permanenta a peretilor, materialele de tencuiala se pot degrada. Astfel, poate aparea igrasia.

 

 

O alta problema produsa prin desfasurarea activitatilor zilnice o constituie formarea mirosurilor neplacute. Atunci cand gatim, cand aruncam resturile menajere la cos, fumam sau lasam geamul deschis si intra praful in incapere, se aduna si se combina mirosuri cu un efect neplacut asupra confortului din locuinta.

 

Toate aceste probleme pot fi eliminate prin asigurarea necesarului de aer proaspat in casa, utilizand un sistem de ventilatie. Printre beneficiile sistemului de ventilatie se numara mentinerea umiditatii la un nivel optim si limitarea si eliminarea mirosurile neplacute si a procentului de poluanti produsi in interiorul locuintei.

Brikston vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra, oferindu-va canalul de ventilatie potrivit pentru toate tipurile de instalatii (care asigura incalzirea, racirea, umidificarea  sau uscarea aerului). 

Cu racordul de ventilatie si canalul de ventilatie Brikston veti armoniza cerintele de confort termic din locuinta si, nu in ultimul rand, veti face economie. Fiind usor de pus in opera si avand un pret accesibil, canalul de ventilatie Brikston va asigura rentabilitatea investitiei. De asemenea, racordul comercializat de Brikston completeaza sistemul de ventilatie si asigura imbinari usoare si rapide in incaperi.

 

 

Nu in ultimul rand, caramizile pentru canalul de ventilatie pot fi utilizate si pentru mascarea instalatiilor si a burlanelor cu aspect inestetic. Principalul avantaj il constituie faptul ca ocupa un spatiu mic in incapere, comparativ cu alte sisteme.

Asadar, daca va doriti un sistem de ventilatie performant, economic si usor de pus in opera, sistemul de ventilatie de la Brikston este solutia. Pentru un aer curat si o familie sanatoasa!

Sfat de punere in opera: Se recomanda circulatia aerului dinspre incintele principale (dormitoare, living), spre cele de serviciu (baie sau bucatarie). In felul acesta se efectuaza o aerisire corecta a intregii locuinte.

Inapoi la blog

Magazin Online