Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Canalul de ventilatie Brikston


Avem nevoie ca aerul pe care il respiram sa fie curat si lipsit de impuritati pentru ca sanatatea noastra si a copiilor nostri sa fie in siguranta.

Pentru a oferi “aer curat” clientilor nostri, Brikston a conceput un produs special gandit pentru aerisirea incaperilor si mentinerea calitatii aerului. Astfel, Brikston va ofera canalul de ventilatie, disponibil in doua modele CV D 210 mm si CV D170 mm.

Canalul de ventilatie Brikston se foloseste la aerisirea incaperilor de orice fel: bai, bucatarii, subsoluri, camere tehnice sau de centrale.

Caracterisiticile principale ale celor doua produse sunt:

Caracteristici tehnice Canal de ventilatie CV D210 Canal de ventilatie CV D170
Dimensiuni 275x275x290 240x240x238
Diametru gol 210 mm 170 mm
Necesar bucati/ml 3.3 4

Unul dintre principalele avantaje ale lui Brikston CV D il reprezinta pretul. Astfel, datorita elementului Brikston si a costurilor cu manopera reduse, investitia totala este mica.

Un alt avantaj il reprezinta faptul ca aria golului pentru ventilare este mare prin comparatie cu aria totala a blocului ceramic. Concluzia este ca spatiul ocupat de canalul de ventilatie este redus fata de cel utilizat de canalele de ventilatie clasice.

Forma interioara a canalului de ventilatie, rotunda,  asigura un tiraj mai bun fata de canalele cu sectiune patrata sau dreptunghiulara. Masa unui element este mica  - astfel pentru rezemarea canalului de ventilatie nu va fi nevoie sa adoptam solutii complicate si costisitoare.

Unde mai poate fi folosit canalul de ventilatie Brikston?

  • mascare instalatii de apa canal, incalzire sau/si electrice
  • cofraj pierdut pentru elemente de beton
  • elemente decorative pentru gradina: jardiniere, ghivece de flori
  • imbracaminte exterioara cosuri de fum

 

Brikston nu recomanda utilizarea canalelor de ventilatie ca si cosuri de fum.

Inapoi la blog

Magazin Online