Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Cromatica anului 2018: trenduri in amenajarea casei


Casa este un spatiu in care ne simtim confortabil, liberi, linistiti, si unde ne putem manifesta asa cum dorim. Acasa este locul unde se creeaza amintiri pe care le purtam cu noi toata viata si le povestim mai departe nepotilor.  

Casa reprezinta oglinda noastra, este supusa nevoilor si dorintelor noastre, care sunt intr-o continua schimbare. Specialistii spun ca obiectele si mobilierul, modul in care o amenajam, schimbarile pe care ni le dorim sa le facem, toate acestea reflecta psihicul nostru, exprima gusturile si nevoile, vorbesc despre identitatea noastra si devin mai departe cartea noastra de vizita.

Casa anului 2018 trebuie sa includa in proiectul de amenajare culoarea ultra violet, stabilita de Institutul Pantone ca fiind culoarea anului. Este o culoare complexa, provocatoare, care comunica originalitatea, ingeniozitatea si gandirea vizionara.

 

 

Combinatiile de culori calde vor fi si anul acesta de actualitate in amenajarile interioare, ca o completare la nuantele puternice folosite ca accente.

In 2018 alternativa recomandata pentru inlocuirea albului clasic in colorarea peretilor, este albastru neutru, o nuanta linistitoare. Peretii de culori energizante raman in trend prin nuantele intense precum verde smarald, albastru electric sau galben.

Pentru amenajarea dormitoarelor alegeti simplitatea. Acest spatiu daca nu a fost, trebuie sa devina unul destinat strict odihnei, fara sa fie aglomerat cu mobilier. Amenajarea dormitorului in culori neutre va ajuta la obtinerea unui decor relaxant pentru un somn linistit.

Paleta de culori verde, mov, albastru, care inspira la o stare de bine, energie si vitalitate, poate fi folosita oriunde in casa, in combinatie cu materiale naturale: caramida, lemn.

 

 

Livingul nu trebuie sa fie nici foarte inghesuit, dar nici foarte spatios. Una din recomandarile de amenajare pentru anul 2018 include un amenstec electric de culori cu accente de auriu si negru.  Rezultatul final va fi unul sofisticat, veti obtine un decor intens in special daca va doriti sa atrageti atentia.

 

 

Nu uitati sa mentineti in permanenta ordinea si curatenia in casa, pentru ca energiile pozitive sa poata circula prin toata locuinta pe tot parcursulu anului. 

 

 

Inapoi la blog

Magazin Online