Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Solutii Brikston pentru gradina ta!


Amenajarea spatiului din jurul casei necesita deseori un efort final suplimentar din partea proprietarului, fiind si o sarcina pe care multi ne-o asumam singuri. Atunci cand stadiul de santier se apropie de sfarsit constatam cu uimire ca in locul terenului verde atat de atractiv in faza cumpararii ramane doar mult spatiu gol, care necesita o amenajare de la zero. In plus, zona de gradina sau orice alta zona din jurul unei case poate fi permanent intretinuta, regandita si refacuta, in functie de anotimp si de destinatia ori utilizarea pe care vrem sa i-o dam (gradina de flori, gradina de legume, spatiu pentru gratar, terasa, etc.).

 

 

Mai ales primavara curatenia, plantarea florilor, infrumusetarea curtilor devin prioritare pentru multi dintre noi. Asa ca este un moment foarte bun sa incepi sa studiezi solutiile pentru gradina de la BRIKSTON. Pavajul ceramic BRIKSTON KLINKER va completa intr-un mod elegant designul casei tale si al spatiului din jurul ei. Disponibil intr-o gama variata de culori, in formate diferite si beneficiind de multiple modalitati de punere in opera, acest pavaj este deosebit de rezistent, usor de intretinut, isi pastreaza vreme indelungata culorile vii si este prietenos cu mediul deoarece este fabricat din argila arsa la temperaturi inalte. 

 

 

Poti folosi pavajul ceramic BRIKSTON KLINKER la amenajarea aleilor, a trotuarelor, a teraselor. Pentru trepte si accesorii sau dale ceramice nu ezita sa consulti sectiunea special dedicata lor de pe site-ul nostu. Iar daca esti in cautarea unei solutii eficiente, simple si usor de utilizat, BRIKSTON Garden este produsul special gandit in vederea amenajarii straturilor, protejarii florilor sau pentru orice alt scop decorativ doresti.

 

Inapoi la blog

Magazin Online