Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Redescopera gustul autentic al mancarii gatite la cuptorul din caramida


Da gust serilor de primavara cu bucate alese, preparate cu dragoste pentru familie si prieteni! Simplu si rapid de pus in opera, kiturile Camarad si Tovaras sunt o solutie eficienta pentru a-ti amenaja un spatiu de gatit in gradina ta. Cu un design care asigura o utilizare usoara, gratarul din caramida este candidatul ideal al meselor in aer liber.

Gratarul Camarad este solutia ideala pentru familia ta, fiind rezistent la intemperii, intr-un format mare si cu un design atractiv. Cu dimensiuni perfecte pentru prepararea unei mase pe cinste (74x98x225 cm), pachetul Camarad contine tot ce ai nevoie pentru a-ti constru singur gratarul. Astfel, in kit vei gasi 279 de caramizi, 16 profile cornier, 12 plantbande, 1 gratar cromat si intructiunile de montaj.

Gratarul Tovaras se remarca prin dimensiuni mai reduse (74x98x120 cm), fiind o solutie propice atat pentru o curte incapatoare, cat si pentru spatiile mai mici. Pachetul Tovaras contine 145 de caramizi, 9 profile cornier, 1 platbanda, 1 cratar cromat si intructiunile de montaj.

Totodata, o varianta la indeamana o constituie realizarea unui gratar din diferite modele de caramizi Brikston, precum: Caramida plina, caramida plina cu goluri de uscare, Brikston CF63 si 65 si Brikston CK65. Recomandate pentru zidarii ale gratarelor sau semineelor, se utilizeaza cu mortar rezistent la temperaturi inalte si socuri termice. Totodata, pentru a da un aspect deosebit rosturilor dintre caramizi, poti adauga coloranti in compozitia mortarului. Pentru cresterea durabilitatii zidariilor aparente este recomandata, dupa punerea in opera, hidrofobizarea acestora.

Asadar, daca doresti sa iti infrumusetezi gradina interioara, aspectul rustic al gratarelor Brikston este o solutie ideala, intrucat se potriveste cu orice tip de amenajare. Un produs ce nu presupune cheltuieli mari de achizitie, dar care va da o aroma si un gust deosebit mancarurilor preparate cu drag pentru familia ta.

Nu uita, gratarul e mai gustos cand il faci tu… din temelii!

Inapoi la blog

Magazin Online