Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Pavaj ceramic Brikston Klinker


Pavaj Ceramic Klinker Galben

 

Ceramica poate lua diferite forme astfel incat sa puteti beneficia de o gama larga de aplicatii. Aceasta poate fi folosita la elemente ascunse (ziduri) dar o putem folosi si la elemente vizibile, aparente pline de nuante, oferind originalitate si bun gust.

Daca in precedentele articole am discutat despre folosirea acesteia in lucrari de zidarie, in articolul acesta vom discuta despre folosirea ceramicii la pavaje.  

Pavajele sunt utilizate la lucrari atat interioare cat si exterioare (parcari, garaj, trotuare), avand in general o dimensiune standard de 200 x 100 x 45 mm. Acestea au o rezistenta mai ridicata decat dalele pentru pardoseala, tocmai din acest motiv le recomandam in principal pentru lucrari exterioare. 

Brikston va ofera Pavajul ceramic Klinker. Acest tip de pavaj va confera rezistenta in timp a culorii, pavajul nu se decoloreaza si nu sufera ciupituri. Un alt avantaj al acestui produs este ca poate fi oricand refolosit, deoarece acesta nu este fixat definitiv. Astfel puteti sa il refolositi oricand, sa il intoarceti sau sa il mutati in alta parte. Din punct de vedere al rezistentei, pavajul ceramic Brikston are o rezistenta de 200 N/mm patrat, fiind de 4 ori mai rezistent decat pavajul din beton.

Produsul este realizat ecologic, nu contine aditivi artificiali, amestecuri sau coloranti ci se realizeaza din argila si nisip spalat. 

Brikston va ofera o gama diversificata de Pavaj ceramic Klinker. Mai jos va prezentam nuantele pe care vi le punem la dispozitie:

 

 

Pentru a va face o idee despre frumusetea si aspectul placut al Pavajului ceramic Klinker, va prezentam cateva lucrari:

 

Placaj ceramic Klinker Asissi

 

       

Pavaj Ceramic Brikston Klinker Ambra                          Pavaj ceramic Klinker Natural

 

 

         

Pavaj Ceramic Klinker Santal                                Pavaj Ceramic Klinker Telur

 

 

Pavaj Ceramic Klinker Chihlimbar

 

Pentru mai multe informatii despre produsele noastre, accesati www.brikston.ro.

Inapoi la blog

Magazin Online