Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Imbraca-ti gradina cu eleganta produselor Brikston Klinker


Gradinile deservesc unor functionalitati multiple, fiind spatii cu rol ecologic, recreativ, ornamental, dar si utilitar (atunci cand o folosim pentru cultivarea de fructe si legume sau amenajarea de spatii de gatit). 

 

 

Primul pas in amenajarea gradinii il constituie identificarea functionalitatilor dorite si armonizarea lor din punct de vedere estetic, cu materialele potrivite.

Brikston Klinker va ofera solutii remarcabile din punct de vedere al efectelor stilistice pe care le puteti crea in realizarea gradinilor si durabile, astfel incat nu necesita renovarea lor periodica.  

 

 

Gama de produse klinker pentru fatade si amenajari cuprinde o multitudine de nuante de placaje ceramice, caramizi aparente, pavaje, dale si trepte, cu care puteti amenaja jardiniere, aspectul exterior al casei, terase, alei, garduri, scari si zonele limitrofe piscinei. 

 

 

Acestea sunt proiectate sa reziste la inghet-dezghet, diverse actiuni mecanice si actiunea detergentilor si a intemperiilor, astfel incat aveti siguranta unei gradini superbe, pentru o perioada lunga de timp. 

 

 

Daca va doriti sa amenajati o curte care fascineaza prin rafinament si cu un design particular, alegeti cu incredere produsele Brikston Klinker!

Inapoi la blog

Magazin Online