Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Gradini de vis indiferent de anotimp, jardiniera Brikston, un produs util in sectiunea gardening


Gradinile copilariei noastre, cele ingrijite de bunici, matusi sau mame, ne aduc aminte de grija cu care aceste femei se aplecau asupra plantelor decorative si de pretul pe care il puneau pe cultivarea lor. Deseori se faceau schimburi de puieti, se transplantau cu grija dintr-un vas in altul si acesta era un amplu subiect de discutii si lauda intre prietenii de familie. Truda fiecaruia se vedea cu ochiul liber in rezultatul eflorescent din balcon, din gradina sau din camere.

 

 

Inca de pe atunci vasele preferate si considerate a fi cele mai prielnice pentru pastrarea si cultivarea florilor si a plantelor decorative erau cele realizate din ceramica. Ghivecele de lut se reparau in caz ca vreo mana neatenta le rasturna de la locul lor, se foloseau chiar si oale mai vechi din ceramica, atat de pretuit era acest material natural. Marea greutate era la gasirea vaselor mari, pe dimensiunea potrivita astfel incat sa poata fi folosite in spatii mai ample, fie ele balcoane, terase sau gradini.

 

 

Deoarece acesta este in continuare un material extrem de prietenos cu mediul, noi la BRIKSTON ne-am gandit sa intregim gama de solutii pentru gradini cu produse pe care le puteti folosi ca jardiniere ceramice. Aceste produse sunt extrem de usor de folosit, pot fi stivuite si aranjate intr-o maniera libera, deoarece forma geometrica permite acest lucru, pot contine atat plante de mici dimensiuni, cat si plante mai mari (arbusti, spre exemplu), si pot fi lasate la vedere sau mascate in functie de efectul dorit. Le poti vedea in galeria foto de mai jos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inapoi la blog

Magazin Online