Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Caramida pentru gradina


Gradina este unul dintre cele mai frumoase locuri ale unei locuinte. O data cu trecerea frigului si a zapezii, locul de petrecere a timpului liber este gradina personala. Este cea mai apropiata zona de confort si liniste, unde va puteti petrece timpul liber. In consecinta trebuie sa ii oferiti atentia cuvenita.Utilizarea caramizii pentru decorul gradinii a devenit o tehnica din ce in ce mai folosita.

De exemplu, puteti ingradi mici portiuni ale gradinii cu caramida, sau chiar sa optati pentru un gard realizat in totalitate din caramizi. Brikstn va ofera solutia pentru punerea acestei idei in opera. Puteti utiliza caramida plina CP, pentru a realiza astfel de modele. De asemenea puteti opta pentru utilizarea elementelor pentru  gard pentru a realiza gardul mult dorit.

Gradina este un loc de relaxare alaturi de prieteni. Un gratar va fi o alegere perfecta, pentru petrecerea weekendurilor alaturi de cei dragi. Noi sprijinim ideile bune si va oferim caramida pentru gratarul mult dorit. Fie el simplu sau mai complex, caramida va fi mereu o optiune buna pentru a obtine designul si gustul mult dorit al preparatelor.

Sa nu uitam de aleile din gradina. Este important ca acestea sa fie realizate dintr-un material care se curata usor si rezista in timp. Daca doriti un aspect rustic, puteti utiliza Brikston Garden iar aleile dumneavoastra vor imbraca un aspect deosebit. Pentru doritori, avem si alte variante. Puteti utiliza  pavajul ceramic, caracterizat printr-o rezistenta ridicata,  in diverse nuante oferit de Brikston.

Mobilierul pentru gradina este de asemenea un element de atractie in gradina personala. Puteti utiliza caramida Brikston plina sau placajul ceramic klinker pentru a placa elementele de mobilier.

Solutiile de design pot fi nenumarata. Voi veniti cu ideile si noi va ajutam sa le puneti in opera!

 

 

 

Inapoi la blog

Magazin Online