Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Ai grija de gradina ta!


Gradina va fi intotdeauna un loc perfect pentru relaxare si pentru petrecerea timpului liber. Acum, in apropierea sezonului cald, puteti acorda putin timp amenajarii propriului “colt de rai”. 

Brikston va ofera produse diversificate pentru amenajarea gradinii dumneavoastra. O gradina frumoasa este presarata cu alei serpuite pe care va puteti plimba pasii in diminetile racoroase de vara. Pentru un design de poveste, puteti folosi materialul decorativ  pentru gradina Brikston Garden. Nu veti avea probleme privind curatarea aleilor deoarece Brikston Garden impiedica cresterea buruienilor si poate fi cu usurinta spalat, aratand in permanenta impecabil. Brikston Garden poate fi folosit mai ales la straturile de flori, avand proprietatea de a pastra umiditatea in jurul florilor si a copacilor. Pentru un deisgn modern al aleilor puteti opta pentru pavajul ceramic klinker. Veti obtine astfel alei rezistente in timp si nu veti avea costuri cu intretinerea acestora, soarele avand efecte benefice asupra pavajului, deoarece il usuca si ii accentueaza culorile intense, in timp ce ploaia il spala de murdarie si de praf. De asemenea, puteti oricand schimba designul gradinii, datorita faptului ca pavajul ceramic Brikston poate fi cu usurinta scos si mutatat, nefiind fixat definitiv la sol.

Gradina este si locul in care va putetti relaxa cu prietenii si oamenii dragi. Astfel, un gratar in serile racoroase de vara va fi un mod placut de relaxare. Brikston va ofera posibilitatea de a va construi propriul gratar. Asa ca, adunati-va prietenii si construiti impreuna gratarul, pentru ca apoi sa va bucurati impreuna de el.

Daca aveti o gradina spatioasa, puteti  sa optati pentru mobilierul de gradina sau pentru montarea garduletelor pentru design. Puteti folosi caramida pentru gard Brikston pentru a crea diferite modele de gardulete, precum si pentru a delimita straturile de flori, unde puteteti folosi de asemenea caramida plina Brikston. 

Nu uitati, gradina dumneavoastra poate deveni "propriul colt de rai" cu putina inspiratie si imaginatie.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inapoi la blog

Magazin Online