Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Aplicatii produse

Peretii din caramida - un decor fara varsta

    Daca te-ai plictisit de clasicul tapet de pe pereti sau vopseaua pe care periodic trebuie sa o reinnoiesti, poti sa conferi caminului tau un aspect deosebit prin utilizarea unui material clasic, caramida, fie ea cea obisnuita sau cea de fatada.

    Utilizarea caramizii ca si element decorativ a inceput in anii 90’, perioada in care datorita situatiei financiare nesatisfacatoare, detinatorii de locuinte, preferau aspectul nefinisat al caramizilor in locul reconditionarii peretilor. Insa, cu timpul, aceasta metoda a inceput sa fie din ce in ce mai utilizata, datorita originalitatii si aspectului deosebit pe care caramida il confera.

   Brikston va pune la dispozitie, atat caramida clasica, cat si caramida aparenta pentru a obtine un aspect care cu greu va trece neobservat. Puteti utiliza caramida aparenta klinker antichizata SM65, caramida aparenta klinker moderna CK65 sau caramida aparenta clasica CF65. Gama diversificata de nuante, va ofera posibilitati multiple de alegere, pentru a va pune in practica toate ideile de decorare.

Magazin Online