Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Aplicatii produse

Noua caramida pentru gard

Dupa cum am discutat si in alte articole caramida poate fi folosita la o gama larga de aplicatii. In general este utilizata in lucrari de zidarie datorita beneficiilor multiple pe care aceasta le aduce. Pe langa acest lucru, caramida mai poate avea si alte domenii de utilizare: design interior, mobilier de gradina, gratare, seminee, pavaje, etc.

Astazi vom discuta despre caramida utilizata la realizarea gardurilor. Un gard din caramida va trece cu greu neobservat datorita impactului vizual pe care acesta il ofera.

Insa, caramida nu confera doar aspect. Sa nu uitam de beneficiile pe care aceasta le aduce. Astfel, constructia unui gard din caramida inseamna rezistenta si durabilitate. Nu veti fi nevoit ca dupa 10 ani sa schimbati gardul datorita deteriorarii. De asemenea, cheltuielile de intretinere pentru un gard realizat din caramida vor fi foarte mici.

Pentru ca in ultimii ani se pune tot mai mult accent pe diversitate si inovatie, Brikston a adaugat in portofoliul sau de produse, 3 modele de caramizi pentru gard. Le puteti vizualiza la sectiunea "Produse --> Solutii pentru garduri --> Caramida pentru gard". Cu ajutorul acestora puteti obtine un gard deosebit fara prea mult efort.

Astfel avem 3 modele de caramizi pentru gard: Aqua, Quatro si Mauro, care utilizate individual sau combinate intre ele ofera designul unui gard original. In imaginile de mai jos puteti vizualiza modele de punere in opera a elementelor pentru  gard Brikston.

Magazin Online