Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Aplicatii produse

Interioare din caramida

V-ati gandit vreodata sa utilizati pentru decorarea interioara a locuintei caramida nefinisata?  Este o idee foarte buna de design, folosita frecvent in tarile occidentale. Aspectul nefinisat al caramizii va oferi incaperii o imagine deosebita, care va trece cu greu neobservata. Indiferent de ce stil doriti sa abordati, caramida se va potrivi perfect, indiferent daca acesta este traditional, rustic sau chiar modern.

Caramida utilizata pentru decorarea interioara a locuintei este caramida aparenta. Brikston va ofera caramida aparenta intr-o gama diversificata. Astfel puteti folosi caramida aparenta clasica, pe care o avem disponibila in patru culori (natural, visiniu, galben, maro). Daca doriti sa obtineti un aspect rustic, puteti opta pentru caramida aparenta antichizata, disponibila in 14 nuante. Caramida aparenta moderna, este iarasi o solutie foarte buna, mai ales datorita diversitatii de game pe care le ofera.

Datorita gamei foarte largi de culori pe care caramida aparenta Brikston le ofera, o puteti folosi la abolut orice incapere a locuintei. 

De exemplu in bucatarie, un mobilier modern si sofisticat, isi va gasi perfect locul pe un perete din caramida.  Pentru a fi usoar de curatat puteti acoperi caramida cu un strat de lac protector.

 

 

 

 

In dormitor puteti aseza patul  pe un perete imbracat in caramida. Alaturi de un mobilier din lemn gri, rosiaticul caramizii se va asorta perfect. De asemenea caramida va oferi incaperii un aspect calduros.

 

 

 

 

Sa nu credeti ca baia nu este un loc prielnic pentru a fi decorat cu ajutorul caramizii. Contrastul cazii albe, ovale, cu peretele din caramida va conferi un aspect deosebit.

 

 

Livingul sau holul de asemenea vor arata forte bine cu peretii realizati din caramida aparenta. 

 

 

Magazin Online