Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Aplicatii produse

Gratarul intre utilitate si arhitectura

Poti alege din variantele de stiluri si modele care sa completeze sau sa imbunateasca stilul de aranjare al casei si gradinii. Daca te-ai hotarat sa mergi pe un aspect rustic iti recomandam un gratar din caramida datorita caldurii si sensibilitatii care o emana dar si a costurilor mai reduse.

Poti merge pe doua variante constructive: simplu sau multifunctional in functie de necesitati dar si de buget.  Daca mergi pe varianta multifunctionala ii poti atasa o masuta pentru alimentele care urmeaza sa fie gatite, o chiuveta incastrata, un cuptor pe vatra (unde poti pregati si pizza), soba cu plita de lemne, un rotisor sau protap (daca iti place carnea pregatita in acest mod) locas pentru lemne si unelte pentru gratar si, bineinteles, lista de imbunatatiri poate continua, in functie de dorintele fiecaruia.

Daca doriti sa construiti un gratar de caramida in curtea casei sau chiar un semineu sau intentionati doar sa vedeti modele dintre cele mai variate va recomandam sa vizionati imaginile de mai jos.

 

Magazin Online