Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Aplicatii produse

Gratarul de gradina

Gratarul din caramida va ramane intotdeauna o piesa de rezistenta in gradina ta. Caramida este un material utilizat inca din cele mai vechi timpuri insa, aceasta nu si-a pierdut valoarea in timp, ci din contra castiga din ce in ce mai mult teren in alegerile consumatorilor. Nu uita ca pe langa un aspect placut, gratarul din caramida inseamna rezistenta. Pentru inspiratie va prezentam cateva poze cu un gratar din caramida realizat in comuna Horezu. Dupa cum se vede in imagini, prin dispunerea caramizilor s-a creat un design impresionant, caruia i se alatura utilitatea si rezistenta gratarului.

Nu uitati de gratarele  Brikston Camarad si Brikston Tovaras,( https://www.brikston.ro/gratare) pe care le puteti pune in opera chiar dumneavoastra cu ajutorul ghidului de montaj inclus in kitul pentru gratare Brikston.

Citeste articolul complet

Brikston a deschis sezonul gratarelor!

Odata cu inceperea sezonului cald, apetitul pentru petrecerea timpului liber alaturi de prieteni a crescut. Majoritatea dintre noi, preferam in weekendurile de vara sa incingem gratarul alaturi de cei dragi. Nu mai este nici un secret faptul ca gratarul a devenit un “must have” in orice locuinta. Brikston vine in intampinarea sezonului cald cu doua modele de gratar lansate sub conceptual “Do It Yourself”. Noi credem in capacitatea si indemanarea oamenilor de a-si realiza singuri propriul gratar.

Citeste articolul complet

Gratarul intre utilitate si arhitectura

Gratarul din caramida si nu numai, reprezinta o utilitate dar si o completare a stilului arhitectonic  al casei.  Lasa-ti imaginatia sa-si spuna cuvantul si foloseste-o atunci cand te consulti cu mesterul de gratare.

Citeste articolul complet

Gratare din caramida plina, o alegere la indemana

Gratarele din caramida plina au o larga raspandire in Romania, datorita rezistentei in timp a acestor caramizi dar si aspectului rustic

Citeste articolul complet

Construirea unui gratar inedit cu Brikston

Citeste articolul complet

Gratare construite cu caramida Brikston

Daca doriti sa construiti un gratar de caramida in curtea casei sau chiar un semineu sau intentionati doar sa vedeti modele dintre cele mai variate va recomandam sa vizionati imaginile de mai jos.

Citeste articolul complet

Ce ai nevoie pentru a construi un gratar

Citeste articolul complet

Magazin Online