Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Aplicatii produse

Gardul din caramida

Prima atentie la privirea unei case este cea data de aspectul gardului. Asa cum se spune ca haina face pe om asa si gardul este cel care va crea prima impresia despre locuinta dumneavoastra, avand un impact vizual important asupra trecatorului si va influenta perceptia acestuia privind constructia. Gardul subliniaza arhitectura unei case  si creaza o imagine de bun gust. Nu trebuie sa uitam sa ii acordam importanta cuvenita pentru a crea imaginea pe care o dorim!


Gardurile din caramida sunt structuri durabile si rezistente care pot oferi locuintei dumneavoastra , un design deosebit sau pot scoate in evidenta o curte frumos amenajata. De asemenea gardurile din caramida constituie o bariera fonica impotriva zgomotelor si prezinta costuri de intretinere reduse.
Caramida, datorita  caracteristicilor sale poate conferi unicitate si viata unor ziduri obisnuite. Astfel tipul de gard depide de nevoile si dorintele proprietarului. Se poate realiza un gard opac, acesta fiind tipul de gard inchis, lipsit de vizibilitate realizat din caramida plina sau gard neopac care se caracterizeaza prin prezenta modelor arhitecturale obtinute prin teserea caramizilor. Gardurile neopace ofera vizibilitate si scot in evidenta frumusetea unei curti frumos amenajate sau a casei in ansamblul sau.
Gardul opace sunt gardurile  cu stalpisori din beton si zidarie din caramida cu goluri verticale, care ulterior se vor tencui si finisa cu placaj  ceramic sau alte finisaje.
Gardurile neopace se realizeaza din caramida aparenta. Brikston va ofera caramida CP, CPU, CF 63, CF 65 pentru a realiza gardul dorit.  Aceste garduri sunt cele cu diverse modele, care se obtin prin modul de aranjare a caramizilor creand astfel modele arhitecturale deosebite.  De asemenea gardurile neopace se pot obtine si prin combinarea caramizii cu alte materiale ( fier forjat, lemn, etc).
Brikston va pune la dispozitie o intreaga gama de accesorii pentru finisaje deosebite  (placaj ceramic, capace stalpi pentru gard, coama gard, etc) precum si suport tehnic in alegerea celei mai bune solutii arhitecturale.
Recomandam gardurile de caramida datorita multiplelor beneficii ale acesteia. Gardul dumneavoastra va fi caracterizat de durabilitate si rezistenta  ridicata in timp . De asemenea va puteti bucura de o gama larga de modele la executia acestuia precum si de costuri reduse cu privire la intretinere.
Va invitam pe pentru a vizualiza produsele pe care le oferim si a va raspunde la orice intrebare pe care o aveti in acest sens!


 

Magazin Online